Τόνια Σωτηροπούλου – Κωστής Μαραβέγιας: Οι πρώτες φωτογραφίες του νιόπαντρου ζευγαριού μετά τον γάμο του

Love and married είναι εδώ και μερικές ώρες η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας! Η γνωστή ηθοποιός και ο ταλαντούχος καλλιτέχνης παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στην Ύδρα με κουμπάρους το σχεδιαστή δίδυμο MiRo, έχοντας στο πλευρό τους όλα τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας θέλησαν να κρατήσουν αυτή τη σημαντική στιγμή για τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας

και παρά το γεγονός, ότι η είδηση του γάμου τους μαθεύτηκε, καμία φωτογραφία από το μυστήριο δεν διέρρευσε στα Μέσα. Μπορεί δημοσιογράφοι και φωτορεπόρτερ να βρίσκονταν από το μεσημέρι της Δευτέρας στην Ύδρα, ωστόσο σεβάστηκαν την επιθυμία του ζευγαριού.

Το μεσημέρι της Τρίτης, η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας έκαναν την πρώτη βόλτα τους ως παντρεμένοι στο αγαπημένο τους νησί. Το ζευγάρι συναντήθηκε με τον αντιδήμαρχο του νησιού, Γιάννη Μπελεγρή, ο οποίος και τοyς πάντρεψε, αλλά και με τους φίλους τους, που ταξίδεψαν από την Αθήνα προκειμένου να τους τιμήσουν με την παρουσία τους στον γάμο τους.

Με casual look, η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας χάρηκαν τη βόλτα τους.

Δείτε φωτογραφίες από τη βόλτα του ζευγαριού:

Φωτογραφίες: NDP

Διαβάστε ακόμα:

Αποκάλυψη από τη Σίσσυ Καλλίνη: «Είχα μια ελεεινή εμπειρία με τον Πέτρο Φιλιππίδη»

“Λύγισε” on camera η Τζένη Μπότση: «Δεν επιτρέπω σε κανέναν να κάνει τη μάνα μου να μου ζητάει συγγνώμη»

«Όταν ήμουν μικρή έλεγα πως ο Αλέξης Γεωργούλης είναι ο μπαμπάς μου»

Keywords
Τυχαία Θέματα