Αποκάλυψη από τη Σίσσυ Καλλίνη: «Είχα μια ελεεινή εμπειρία με τον Πέτρο Φιλιππίδη»

Μια συγκλονιστική αποκάλυψη έκανε η δημοσιογράφος Σίσσυ Καλλίνη κατά τη διάρκεια της σημερινής εκπομπής του «Love it». Σχολιάζοντας ένα θέμα αναφορικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη, η γνωστή δημοσιογράφος ανέφερε πως έχει μια πολύ άσχημη εμπειρία μαζί του.

Σε ηλικία 25 ετών, η Σίσσυ Καλλίνη βρέθηκε στο καμαρίνι του Πέτρου Φιλιππίδη προκειμένου να του κάνει μια συνέντευξη με αφορμή την πρεμιέρα της τότε παράστασής του. Ο ηθοποιός εκνευρίστηκε με τις ερωτήσεις της δημοσιογράφου την έβρισε και την πέταξε έξω από το καμαρίνι.

«Εγώ,

σαν νεαρή δημοσιογράφος, είχα μια ελεεινή εμπειρία με τον Πέτρο Φιλιππίδη, με έχει βρίσει και με έχει πετάξει έξω από το καμαρίνι του γιατί δεν του άρεσαν κάποιες ερωτήσεις, πολιτικού περιεχομένου, που αφορούσαν στο θέατρο.

Ήμουν 25 χρονών, στον ΑΝΤ1 και είχα πάει στο καμαρίνι του να του κάνω συνέντευξη, οι συνάδελφοι το θυμούνται και ο οπερατέρ που ήταν μαζί μου στο καμαρίνι το θυμάται γιατί οι φωνές του ακούστηκαν μέχρι την πλατεία έξω από το θέατρο», ανέφερε χαρακτηριστικά η Σίσσυ Καλλίνη.

Περιγράφοντας το είδος των ερωτήσεων που του έκανε, η ίδια συνέχισε: «Του θύμισα κάποιες δηλώσεις που είχε κάνει, που προφανώς δεν του άρεσε. Είπε να σταματήσει η κάμερα, του είπα συγγνώμη αν σας ενόχλησα και να ξαναπάμε τη συνέντευξη. Και κάνει μια έκρηξη οργής, δεν το πίστευα, δεν το περίμενα… Δεν ήταν προσωπικό. Εγώ έτρεμα και μετά, ήρθε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης να με ρωτήσει, αν είμαι καλά».

Δείτε στο βίντεο την εξομολόγησή της:

Διαβάστε ακόμα:

“Λύγισε” on camera η Τζένη Μπότση: «Δεν επιτρέπω σε κανέναν να κάνει τη μάνα μου να μου ζητάει συγγνώμη»

«Όταν ήμουν μικρή έλεγα πως ο Αλέξης Γεωργούλης είναι ο μπαμπάς μου»

«Δεν θα ήθελα να πάω στο GNTM και να με κρίνουν αυτοί οι τέσσερις»

Keywords
Τυχαία Θέματα