«Δεν θα ήθελα να πάω στο GNTM και να με κρίνουν αυτοί οι τέσσερις»

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη μίλησε σήμερα το πρωί (12/10) η Μέγκι Ντρίο!

Το μοντέλο και πρώην παίκτρια του GNTM 1 στο Star, αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στην τηλεόραση, στην Κάτια Ταραμπάνκο, στη Ρασέλ, αλλά και στο GNTM.

«Μπορεί και να συζητάω με την Φάρμα. Έχω μάθει να περιμένω να κλειδώσει κάτι. Μπορεί να έχω πάρει πρόταση από τη Φάρμα, θέλω να δοκιμάζω νέα πράγματα. Και τώρα αν μου γινόταν μια

τηλεοπτική πρόταση θα την έπαιρνα, αλλά δε θα γινόμουν παρουσιάστρια. Κάποιοι άνθρωποι, όπως ο σύντροφος της Ελένης Χατζίδου, δεν είναι έτοιμοι παρουσιαστές για να πάρουν αυτό το ρόλο», τόνισε αρχικά η Μέγκι Ντρίο.

Για την Κάτια Ταραμπάνκο και τη Ρασέλ, το μοντέλω είπε στην κάμερα του Mega ότι «η Κάτια Ταραμπάνκο από το GNTM δεν ενδιαφερόταν για τη μόδα αλλά για να γίνει τηλεοπτική περσόνα. Όταν φεύγουν από το ριάλιτι μόδας και πηγαίνουν στο Survivor, το κάνουν για να μαζέψουν followers. Τη Ρασέλ την αποκάλυψα σαν μηδενικό, για να φτάσω σε αυτήν την αποκάλυψη, γιατί είμαι το μοναδικό άτομο που μπορεί να πιαστεί. Θα πω στην Ρασέλ εκ μέρους μου, επειδή έχω κάνει κάθε μέρα τηλεόραση, καλό είναι να κάτσει να δουλέψει».

Τέλος, για τους κριτές του GNTM, η Μέγκι Ντρίο είπε: «Εγώ σαν Μέγκι και σαν μοντέλο δε θα ήθελα να με κρίνει ούτε ο Σκουλός, ούτε η Ζενεβιέβ, ούτε ο Άγγελος Μπράτης, ούτε η Ισμήνη. Με την αποχώρηση της Καγιά έχουν χαλάσει όλα. Εγώ την Ισμήνη δεν την ξέρω».

Διαβάστε ακόμα:

Γιώργος Λάγιος: Ο πρώην σύντροφος της Κάτιας Ταραμπανκό αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνυπάρξουν και πάλι ερωτικά

GNTM 4: Οι πρώτες δηλώσεις του Ηλία Αικατερινάρη μετά την αποχώρησή του και τα “καρφιά” για τον Βασίλη

Κάρμεν Ρουγγέρη: Αποκάλυψε πόσα εκατομμύρια έπαιρναν οι πρωταγωνιστές της σειράς «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή»

Keywords
Τυχαία Θέματα