«Το τροχαίο το 2015 ήταν μια δύσκολη στιγμή, σώθηκα μόνο χάρη στη ζώνη ασφαλείας»

Την δημοσιογράφο Αντριάνα Παρασκευοπούλου φιλοξένησε στην εκπομπή ΦλΕΡΤ η Νάντια Κοντογεώργη.

Εκεί ανάμεσα σε άλλα, η δημοσιογράφος αναφέρθηκε και στο τροχαίο ατύχημα το οποίο έζησε πριν πέντε χρόνια και σημάδεψε τη ζωή της. Όπως χαρακτηριστικά λέει, η ζώνη ασφαλείας ήταν εκείνη που την κράτησε δεμένη με τη ζωή, ενώ θα πρέπει να καταλάβουμε πως το δώρο της ζωής δεν είναι κάτι σίγουρο.

«Ήταν μια δύσκολη στιγμή το 2015. Δύσκολα βλέπω αυτή τη φωτογραφία ακόμα και τόσα χρόνια μετά. Ο οδηγός παραβίασε το στοπ, οπότε με

χτύπησε κάπως χαμηλά στον άξονα του αυτοκινήτου. Αυτό τούμπαρε, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα. Σύρθηκα περίπου 60 μέτρα σε αυτή την κατάσταση. Κατάφερα να βγω και σώθηκα μόνο χάρη στη ζώνη ασφαλείας. Στη δίνη, νιώθεις πως δεν έχεις κανέναν έλεγχο της κατάστασης. Την ώρα που γυρνούσε το αμάξι αισθανόμουν ότι ήμουν κάπου δεμένη. Για αυτό λέω ότι η ζώνη με έδεσε με τη ζωή.

Πολλές φορές θεωρούμε ότι τέτοια τροχαία γίνονται μόνο αν βγούμε στην εθνική, αν βρέχει, αν υπάρχει υπερβολική ταχύτητα. Δεν είναι όμως κάτι τόσο μακρινό. Εμένα ήταν μια απόσταση ελάχιστα μέτρα από το σπίτι μου, λίγη ώρα πριν έρθω στη δουλειά. Είναι η στιγμή.

Μετά ακολουθεί ένα διάστημα περίεργο. Αισθάνεσαι σαν να ζεις σε μια ζώνη του λυκόφωτος. Δεν μπορείς να προσδιορίσεις ότι όλο αυτό τελείωσε.

Πολλοί με ρωτάνε πως ένιωθα. Αυτό που νιώθεις από τη πρώτη στιγμή είναι πως το δώρο της ζωής δεν είναι στάνταρ. Αποτυπώνεται στο μυαλό σου, στην καρδιά σου, στην ψυχή σου ότι η κάθε μέρα είναι ένα δώρο».

Δείτε όλα όσα ανέφερε στην εκπομπή:

Διαβάστε ακόμα:

Ενοχλημένος ο Χρήστος Μάστορας, απαντά στα αρνητικά σχόλια για το νέο του τραγούδι!

Κάτια Ταραμπανκό: Ξανά ερωτευμένη η νικήτρια του GNTM!

Αναλαμβάνει δική του εκπομπή στην τηλεόραση μετά το Masterchef!

Keywords
Τυχαία Θέματα