To τελευταίο hairstyle της Jennifer Lopez είναι η τέλεια ιδέα για την παραλία!

H Jennifer Lopez επανήλθε! Επιτέλους. Κι εμείς μεγάλη χαρά πήραμε αφού είναι πάλι δραστήρια στα social media τόσο η ίδια όσο και οι beauty experts που επιμελούνται το look της.

Ο προσωπικός της hairstylist Chris Appleton και ο nail artist Tom Bachic ανεβάζουν και πάλι φωτογραφίες της Λατίνας star

στην οποία έχουν μεγάλη αδυναμία. 

Και τώρα έρχεται με το πιο δροσερό, νεανικό και υπέροχο χτένισμα που έχει ξετρελάνει εμάς αλλά και όλους τους θαυμαστές -followers. Τα μαλλιά της άλλωστε είναι το σήμα-κατατεθέν της και ο Appleton που έχει τη μεγαλύτερη συλλογή περουκών και extensions της δημιουργεί εμβληματικά hairstyles.

Αυτή τη φορά όμως, μετά την καραντίνα και στα μέσα του Καλοκαιριού αποφάσισε να μαζέψει τα μαλλιά της σε twin buns που την κάνουν να μοιάζει με έφηβη.

Η λεπτομέρεια όμως που έκανε τη διαφορά είναι τα baby hair που ακουμπούν στο μέτωπο της Jennifer, χαρίζοντας ένα απίθανο twist στο χτένισμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo) στις 16 Ιούλ, 2020 στις 5:03 μμ PDT

Περιττό να σας πούμε πως είναι το ωραιότερο χτένισμα για το weekend που έρχεται τόσο στην παραλία όσο και στις βραδινές σας εξόδους στο νησί -αν φυσικά είστε ανάμεσα στις τυχερές που οι διακοπές τους αρχίζουν αμέσως τώρα.

Είναι πανεύκολο και μπορείτε να το δημιουργήσετε μόνες σας, αρκεί να έχετε μερικά pins αλλά και τα baby hair της JLo. Τι λέτε κορίτσια; Σας αρέσει το χτένισμά της;

Διαβάστε ακόμη μερικά τέλεια θέματα σχετικά με την ομορφιά και την περιποίηση της επιδερμίδας σας:

Beauty blender: 5 διαφορετικοί τρόποι να το χρησιμοποιήσετε!

Το μυστικό για αναλλοίωτο μακιγιάζ στα μάτια ακόμα και το Καλοκαίρι!

Keywords
Τυχαία Θέματα