Κάτια Ταραμπανκό: Ξανά ερωτευμένη η νικήτρια του GNTM!

Η νικήτρια του περσινού GNTM (μαζί με την Άννα Μαρία Ηλιάδου), Κάτια Ταραμπανκό, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day για το μόντελινγκ, αλλά και το γεγονός πως τα τατουάζ αποτελούν όντως πρόβλημα σε αυτό, για αυτό και τουλάχιστον το μεγάλο έχει ξεκινήσει να το σβήνει.

Η ίδια πειραματίζεται γενικώς με την εικόνα της και κάθε φορά δοκιμάζει διαφορετική κουπ.

«Πειραματίζομαι με το μαλλί μέχρι να πέσει τελείως», αναφέρει χαρακτηριστικά στο βίντεο η Κάτια Ταραμπανκό

και συνεχίζει: «Τα τατουάζ τα έκανα όταν ήμουν μικρή, δεν τα έχω μετανιώσει, τα αγαπάω πολύ, αλλά το μεγάλο τατουάζ τώρα που έχω την ευκαιρία γιατί να μην το βγάλω; Οπότε το βγάζω για να υποστηρίξω και την απόφασή μου να δουλέψω στο μόντελινγκ. Είναι εμπόδιο αν δεν είσαι tattoo model».

«Δεν θα έμπαινα ξανά στο GNTM ειδικά με τα αγόρια. Μου φτάνει το GNTM 2, θα ήθελα ίσως να το ζήσω για 1- 2 μέρες δεν θα έλεγα όχι», ανέφερε η περσινή νικήτρια του GNTM, η οποία τώρα ετοιμάζει την εκπομπή «Οι θαλασσόλυκοι». «Το μόντελινγκ δεν το αφήνω, είμαι ανοιχτή σε κάθε πρόταση γενικά», είπε στο Happy Day.

Όσο για την προσωπική της ζωή, η ίδια δήλωσε ξανά ερωτευμένη αναφέροντας:

«Προσωπικά είμαι πολύ καλά. Είμαι κατασταλαγμένη σε κάτι πολύ όμορφο που ξεκίνησε στη ζωή μου. Είμαι ήρεμη, είμαι καλά. Έχω φουλ 100% την υποστήριξή του. Όχι μόνο υποστήριξη, αλλά καθοδήγηση και συμβουλές. Και παρότρυνση με κάθε τρόπο. Και είναι ωραίο γενικά δυο άνθρωποι να σέβονται ο ένας τη δουλειά του άλλου και να τη υποστηρίζουν κιόλας».

Δείτε την συνέντευξή της:

Διαβάστε ακόμα:

Η Αθηνά Οικονομάκου μας συστήνει τους γονείς της! (Φωτογραφίες)

Κατερίνα Στικούδη: «Έφαγα μεγάλη “χυλόπιτα” από τον Michael Jordan και αξέχαστη»

Νίκος Αναδιώτης: «Στα καβγαδάκια με τη γυναίκα μου υποχωρώ εγώ γιατί…»

Keywords
Τυχαία Θέματα