Το πιο πολυσυζητημένο κερί στο Instagram, μυρίζει σαν γαλλικό κρουασάν!

Υπάρχουν κάποια προϊόντα τόσο φωτογενή, που τα συναντάμε στα accounts σχεδόν όλων των influencers αλλά που σύντομα χάνονται στη λήθη. Το  Croissant Candle της Overose, όμως, φαίνεται πως δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία – ίσως γιατί έχει την πιο εθιστική ευωδιά που γαργαλάει και τον ουρανίσκο, ίσως γιατί η waitlist μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο, όποιος και αν είναι ο λόγος, αυτό είναι δίχως αμφιβολία το πιο ποθητό κερί στο Instagram αυτή τη στιγμή!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η

δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη OVEROSE (@overose)

Όπως λένε οι τυχεροί που κατάφεραν να το πάρουν στα χέρια τους, το Croissant Candle μυρίζει αυτό που περιμένουμε: ζεστό κρουασάν βουτύρου, που μόλις βγήκε από το φούρνο – μάλιστα σε review της η Independent το περιέγραψε ως το… “Emily in Paris candle”. Οι fragrance experts συμφωνούν πως αξίζει τη φήμη του και πως η yummy ευωδιά του, ντελικάτη σαν να περνάς έξω από μια croissanterie στο Παρίσι, νωρίς το πρωί, είναι μαγική: φρεσκοψημένη, αέρινη σφολάτα, βούτυρο, βανίλια, η οσφρητική απόδοση του απόλυτου γαλλικού κρουασάν!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη OVEROSE (@overose)

Η υστερία που έχει προκαλέσει αυτό το κερί αποτυπώνεται και με νούμερα: καθώς πωλείται μόνο online, στο site του brand, χρειάζονται μόλις 2 λεπτά για να γίνει sold-out, σύμφωνα με της μαρτυρίες όσων βρίσκονται στην waitlist. Μάλιστα, επειδή η παραγωγή του είναι περιορισμένη και μεσολαβεί ένα αρκετά μεγάλο διάστημα μέχρι να γίνει ξανά διαθέσιμο, το brand αναγκαστικά περιορίζει κάθε ενδιαφερόμενο στο να αγοράσει μόνο δύο τεμάχια.

Αν αυτή δεν είναι μια πραγματικά πετυχημένη “συνταγή”, τότε τι;

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Beauté στις διακοπές: Τι να πάρεις μαζί σου;

Θεϊκές βλεφαρίδες: Το TikTok ξέρει πώς θα τις αποκτήσεις!

DIY: Φτιάξε φυσική, αντιγηραντική μάσκα προσώπου με ιβίσκο!

Keywords
Τυχαία Θέματα