Η Kylie Jenner ξεκαθαρίζει τι συμβαίνει με το makeup brand της

Στις 6 Μαίου, οι 25 εκατομμύρια followers των Kylie Cosmetics έπαθαν σοκ: τα πάντα είχαν σβηστεί από το account του brand εκτός από μία  τύπου polaroid φωτό της Kylie και τη συβιλλική πρόταση: “Κάτι έρχεται”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie

Cosmetics (@kyliecosmetics)

Δύο μήνες μετά, με post στο Instagram, η realiry star αποκάλυψε ποιο θα είναι το μέλλον του makeup brand της: “Τα ΝΕΑ @kyliecosmetics λανσάρονται επισήμως στις 15 Ιουλίου στο KylieCosmetics.com! Όλα είναι clean και vegan και δεν βλέπω την ώρα να δοκιμάσετε αυτές τις νέες φόρμουλες guys”, έγραψε.

Ανακοίνωσε μάλιστα πως το brand της ετοιμάζεται να ανοιχτεί στις αγορές του κόσμου, όπως το Harrods, τα Selfridges, το Nordstrom, τα Boots κ.α. “Είμαι τόσο ευγνώμων σε όλους εσάς που είστε δίπλα μου σε όλο αυτό το ταξίδι και ανυπομονώ να σας πάω στο νέο κεφάλαιο των Kylie Cosmetics”, πρόσθεσε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie Cosmetics (@kyliecosmetics)

“Η καινοτομία έχει προχωρήσει πολύ μακριά τα τελευταία χρόνια. Όταν δημιούργησα αυτή τη σεριά, ήταν πολύ σημαντικό για μένα να χρησιμοποιούμε clean συστατικά σε όλες τις φόρμουλες αλλά χωρίς να χρειστεί να κάνουμε καμία υποχώριση στην απόδοση”, τόνισε η Kylie Jenner σε σχετικό δελτίο τύπου.

Νέο στοίχημα, λοιπόν, για την 23χρονη Kylie και κάτι μας λέει πως το έχει ήδη κερδίσει!

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Beauté στις διακοπές: Τι να πάρεις μαζί σου;

Θεϊκές βλεφαρίδες: Το TikTok ξέρει πώς θα τις αποκτήσεις!

Τι είναι η “Τεχνική των 13 Σημείων” στο skincare που συζητάει αυτή τη στιγμή η beauty κοινότητα;

Keywords
Τυχαία Θέματα