Το αγαπημένο άρωμα της Rooney Mara είναι το δώρο που θα κάνετε στον εαυτό σας την Πρωτοχρονιά!

Το L’Interdit, δημιουργήθηκε το 1957 από τον Hubert de Givenchy, και αποτέλεσε το πρώτο άρωμα του Οίκου. Το Eau de Parfum κυκλοφόρησε ξανά το 2019 δίνοντας μία νέα απελευθερωτική αίσθηση.

Σαν φυλαχτό που υπερασπίζεται την ελευθερία, αυτό το ισχυρό και αξέχαστο άρωμα μας ωθεί να παραβιάσουμε τους κανόνες.

Το 2019, με το ζωντανό και ανάλαφρο Eau de Toilette τονίζεται η μυστηριώδης πλευρά κάθε γυναίκας. Σήμερα, το νέο Eau de Parfum Intense παρασύρει τα

συναισθήματα σε άλλους δρόμους.

Πιο βαθύ και σκοτεινό από ποτέ, αυτό το νέο άρωμα εντείνει την επιθυμία του απαγορευμένου μετατρέποντάς το σε μια υπέροχη εμπειρία. Το L’Interdit δεν είναι πια μια πρόσκληση αλλά ένας εθισμός.

Ένα μαύρο, μυστηριώδες μπουκάλι περικλείει το Eau de Parfum. Αυτή η αλλαγή στην όψη αυτού του εικονικού αρώματος μας παρασύρει στο απαγορευμένο. Η συσκευασία διαχρονική και αισθησιακή στολίζεται από την κορδέλα του Οίκου Givenchy η οποία αγκαλιάζει τον λαιμό του μπουκαλιού

Οι Master perfumers Dominique Ropion, Anne Flipo and Fanny Balt ένωσαν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν το Eau de Parfum Intense, μια ωδή στο μαύρο χρώμα δίνοντας μια νέα μυστηριώδη και αισθησιακή εκδοχή στην σειρά L’ Interdit.

Η λευκή ανθοδέσμη αποπνέει περισσότερη σαγήνη από ποτέ . Με τις νότες από άνθη πορτοκαλιού γίνεται ομαλή μετάβαση στο άρωμα της Τουμπερόζας εντείνοντας την αρμονία και τον αισθησιασμό που αποπνέει. Η ξυλώδης βάση του, γίνεται αντιληπτή καθώς το vetiver και το πατσουλί αφήνει ανατολίτικη , πικάντικη αίσθηση που ενώνονται αρμονικά με έντονους κόκκους βανίλιας αγκαλιάζοντας ευδιάκριτα το σώμα.

Ακριβώς όπως το άρωμα, φαντάζει αήττητο έτσι και η Αμερικανή ηθοποιός Rooney Mara εμφανίζεται σαγηνευτική και αποφασιστική. Το έντονο βλέμμα της και τα χαρακτηριστικά της χείλη σε υπνωτίζουν στην νέα καμπάνια του Οίκου GIVENCHY φωτογραφισμένη από τον David Sims.

Ντυμένη με φόρεμα Υψηλής Ραπτικής του Οίκου Givenchy με μαύρη δαντέλα έρχεται σε απόλυτη αντίθεση με τον υπόγειο κόσμο του metro. Με αυτοπεποίθηση και δίχως τρόμο, έχει ένα βλέμμα περιφρόνησης και με ένα απαλό άγγιγμα μας καλεί να την ακολουθήσουμε. Που? Εκεί όπου το σκοτάδι φωτίζεται, στην άλλη πλευρά του L’Interdit.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Givenchy Beauty (@givenchybeauty)

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Ήρθε η ώρα να μάθετε πόσο συχνά πρέπει να λούζετε τα μαλλιά σας!

Η λάμψη των celebrities οφείλεται σε ένα προϊόν που στοιχίζει λιγότερο από €10!

Keywords
Τυχαία Θέματα