H Bella Hadid έκανε την πιο απροσδόκητη αλλαγή στα μαλλιά της και είναι μια κούκλα!

Απ’ ότι φαίνεται λίγες μέρες πριν φύγει αυτή η δύσκολη και περίεργη χρονιά οι celebrities αποφάσισαν να κάνουν μεγάλες αλλαγές, ειδικά στα μαλλιά τους. Και πιο συγκεκριμένα στο χρώμα. Φυσικά υπήρχαν και περιπτώσεις όπως αυτή της Demi Lovato που τα έκοψε και μάλιστα κοντά.

Όσες όμως τόλμησαν να τα βάψουν ήταν τολμηρές αφού οι αλλαγές ήταν δραματικές. Μετά την Ciara που υιοθέτησε μια απίθανη ροζ απόχρωση,

πήρε σειρά  η Bella Hadid.

Πριν από μερικές ημέρες εμφανίστηκε στους δρόμους της Νέας Υόρκης με chunky highlights σε έντονο κόκκινο χρώμα και φυσικά το νέο κατέκλεισε το Instafgram. Τελικά ήταν μια πρόβα ώστε να προχωρήσει σε μια ακόμη μεγαλύτερη αλλαγή που θα σας αφήσει άφωνες.

Η Hadid έχει πλέον ένα τέλειο strawberry blonde look που της ταιριάζει πολύ. Το αποκάλυψε η ίδια με φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό.

Η αλήθεια είναι πως μοιάζει με 60’s fashion icon αλλά και με την Jessica Rabbit. Τονίζει ακόμη περισσότερο το χρώμα των ματιών της και κολακεύει τον τόνο του δέρματός της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bella (@bellahadid)

Το συνδύασε με μία υπέροχη γαλάζια σκιά στο πάνω βλέφαρο που της χαρίσει το απόλυτο ρετρό ύφος. 

Από εμάς είναι ναι! Και θεωρούμε παράλληλα πως είναι μια από τις καλύτερες ιδέες αν θέλετε να υποδεχτείτε το 2021 super ανανεωμένες.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

Η λάμψη των celebrities οφείλεται σε ένα προϊόν που στοιχίζει λιγότερο από €10!

Γνωρίζατε πως το στοματικό διάλυμα και η οδοντόκρεμα εξουδετερώνουν το 99,9% του ιού που προκαλεί COVID-19; Δείτε τι λένε οι ειδικοί!

Keywords
Τυχαία Θέματα