Τίνα Σακελλάριου: Δεν φαντάζεστε τι αποκάλυψε για τον Τόλη Βοσκόπουλο και τον Γιάννη Πουλόπουλο!

Στο θεατρικό σανίδι φέτος θα αναβιώσουν τρία σπουδαία έργα του μεγάλου δημιουργού, Αλέκου Σακελλάριου. Η Τίνα Σακελλάριου παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο Πρω1νό και στη Μαίρη Αρώνη.

‘Οπως αποκάλυψε, πολλές φορές αρνήθηκε να παιχτούν έργα του, Αλέκου Σακελλάριου: “Πάρα πολλές φορές μου έχουν ζητήσει έργα του Σακελλάριου και έχω πει όχι!”, ενώ έσπευσε να συμπληρώσει: “Μου έχει τύχει να πω “ναι” και να το έχω μετανιώσει! Ενώ μου είπε ότι θέλω να κάνω στροφή, δεν έγινε καμία στροφή

και μετά από ένα μήνα πήγα και είδα ένα άλλο έργο. Όταν ο ΑΝΤ1 μου είπε να το παίξει στη τηλεόραση του είπα “θα το παίξεις, αλλά με άλλο τίτλο και χωρίς τα ονόματα των συγγραφέων”. Φυσικά, αναφερόταν στον Μάρκο Σεφερλή, για τον οποίο δήλωσε: “Είναι πάρα πολύ καλό παιδί, έχουν περάσει σχεδόν 15 χρόνια. Ο Μάρκος Σεφερλής είναι και είχε κάνει τον “Ηλία του 16ου”.

Η Τίνα Σακελλάριου αναφερόμενη στο παρελθόν, αποκάλυψε και μια άγνωστη ιστορία για τον Τόλη Βοσκόπουλο και τον Γιάννη Πουλόπουλο. “Κάποια στιμή ο Αλέκος είχε κάνει μια δουλειά που θα τραγουδούσε ο Γιάννης Πουλόπουλος. Ξαφνικά, ενώ είχε κάνει τις πρόβες, είχε κάνει το playback του σε περίπτωση που ήταν κρυωμένος γιατί συμβαίνουν αυτά στο θέατρο, την παραμονή της πρεμιέρας τους είπε ότι δεν μπορεί να τραγουδήσει στο έργο γιατί είχε υπογράψει ένα συμβόλαιο σε ένα μαγαζί και ο επιχειρηματίας δεν τον άφηνε”.

Τελικά, κατέληξε πως τη θέση του πήρε ο Τόλης Βοσκόπουλος, ο οποίος τραγούδησε σε Playback με τη φωνή του Γιάννη Πουλόπουλου!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Πρώην συνεργάτης της Μενεγάκη επέστρεψε στην εκπομπή μετά από τρία χρόνια-Οι παρατηρήσεις της παρουσιάστριας!

Keywords
Αναζητήσεις
τίνα σακελλαριου
Τυχαία Θέματα