Πρώην συνεργάτης της Μενεγάκη επέστρεψε στην εκπομπή μετά από τρία χρόνια-Οι παρατηρήσεις της παρουσιάστριας!

Τις τελευταίες ημέρες στο πάνελ της εκπομπής “Ελένη”, βλέπουμε να απουσιάζουν οι συνεργάτες της Ελένης Μενεγάκη (για επαγγελματικούς λόγους) και να φιλοξενούνται πρόσωπα από άλλες εκπομπές του Alpha, ή και παλιοί συνεγράτες της.

Για σήμερα στο πάνελ της εκπομπής, κάθισε ένα πρόσωπο το οποίο συνεργάστηκε με την Ελένη Μενεγάκη

στο παρελθόν. Αναφερόμαστε στον Δημήτρη Αλεξάνδρου, ο οποίος με χαρά έσπευσε να βρεθεί ξανά στο πλατό της “Ελένης”.

Το μοντέλο ενημέρωσε του διαδικτυακούς του φίλους για την επιστροφή του στην εκπομπή, μέσω Insta Stories και δημοσιεύοντας μια φωτογραφία κατά τη διάρκεια που βρισκόταν στο αμάξι του με προορισμό τα Studio Pro. «Πάμε Ελένη Μενεγάκη.», έγραψε πάνω στο στιγμιότυπο.

Η παρουσιάστρια τον υποδέχτηκε με ιδιαίτερη χαρά, καθώς τον αγκάλιασε και έσπευσε να εξομολογηθεί: “Μετά από όχι ένα, όχι δύο, αλλά κάτι μεταξύ δύο και τρία χρόνια εμφάνιση στην εκπομπή κάνει αυτός ο νεαρός… Ρε Δημητράκη μου, έλα να σε δω… Για εμένα θα είσαι πάντα ο Δημητράκης μου. Δίμετρος μεν, κορμάρα δε, αλλα για μένα θα είσαι πάντα ο Δημητράκης μου…”.

“Δεν έχεις αλλάξει. Έβαλες μόνο ένα-δύο τατουάζ παραπάνω… Είσαι όπως σε αφήσαμε…”, συμπλήρωσε και το μοντέλο της απάντησε: “Χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι ακόμα ο Δημητράκης σου…”.

Να σας θυμίσουμε πως σε συνέντευξη του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, είχε δηλώσει για τη λήξη της συνεργασίας του με την Ελένη Μενεγάκη: “Έχω φύγει από την Ελένη. Ήταν μια κοινή απόφαση που είχαμε πάρει και οι δύο. Στην αρχή πιέστηκα. Λέω «τώρα είναι σωστό αυτό που κάνω»; Όταν βρίσκεσαι σε ένα μεταβατικό στάδιο και παίρνεις μια απόφαση είναι και λίγο δύσκολο, παίρνεις το ρίσκο σου. Θεωρώ ότι ήταν μια σωστή απόφαση για μένα. Δεν έχουμε μιλήσει τόσο συχνά, αλλά δεν ξέρω… μακάρι να της λείπω”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Γιώργος Καπουτζίδης για Τίνα Μεσσαροπούλου: “Έχει μίσος και μαυρίλα μέσα της και την έχω χεσμένη”!

Keywords
Τυχαία Θέματα