To glitter δεν έχει ηλικία! Δείτε πως θα το φορέσετε από 10 έως 66 χρονών!

Οτιδήποτε έχει να κάνει με λάμψεις όπως το glitter για κάποιο λόγο το έχουμε συνδέσει με τις νεαρότερες ηλικίες. Ίσως επειδή είναι πολύ παιχνιδιάρικο και θεωρούμε ότι δεν μας ταιριάζει ειδικά αν έχουμε ξεπεράσει τα 30.

Για κάποιον ανεξήγητο λόγο και χωρίς να έχει ειπωθεί ξεκάθαρα κάτι ανάλογο από την πλευρά των make up artists, άφηναν πάντα την υπόνοια ότι η υπερβολική λάμψη απευθύνεται κυρίως στα νεανικά δέρματα.

Τελικά έρχεται μια φωτογράφηση και μια ομάδα ειδικών να μας αποδείξουν το αντίθετο και μάλιστα με υπέροχο τρόπο.

Γυναίκες από 10 εως 66 χρονών με glitter αποδεικνύουν ότι η λάμψη δεν έχει ηλικία.

Alexandra, Demi, and Mae, 11 ετών: Ας κλείσουμε τα μάτια και ας προσπαθήσουμε να θυμηθούμε πώς νοιώθαμε όταν φορούσαμε glitter τότε που είμασταν παιδιά. Μάλλον κάπως έτσι. Απλά πετούσαμε από τη χαρά μας! Αυτό ακριβώς συμβαίνει και τώρα. Ενήλικες πια και ακόμα αγαπάμε το glitter πολύ. Και πάντα θα θέλουμε να υπάρχει έστω και μία υποψία σε κάποιο σημείο του προσώπου.

Pooja Mor, 26 ετών: Ενυδάτωση και γκλίτερ. Αλήθεια. Απλώνουμε ενυδατική λοσιόν και μετά ταμπονάρουμε το γκλίτερ σε μορφή σκόνης στην περοχή των ματιών εκεί ακριβώς που εφαρμόζουμε την κρέμα

Missy Rayder, 40 ετών: Πολύχρωμη και sparkling σκιά στο κάτω βλέφαρο για glamorous εφέ

Jo-Ani Johnson, 66 ετών: Έντονο highlighter στην περιοχή των ματιών ακριβώς κάτω από τα φρύδια, για την ακρίβεια στην εσωτερική γωνία. Τόσο σοφιστικέ και “ώριμο”.

Elaine Irwin, 49 ετών: Χείλια με γκλίτερ-παγιέτα που είναι αφιερωμένο στη νύχτα. Αποκλειστικά και μόνο. Άλλωστε δεν είναι πρακτικό, δεν μπορούμε να πιούμε ούτε νερό αλλά είναι υπέροχο.

Missy Rayder, 40 ετών: Sparklling μπλε σκιά που έχει απλωθεί σαν eyeliner δημιουργώντας ένα extravagant αποτέλεσμα

Akiima, 23 ετών: Με έμφαση στην επιδερμίδα η makeup artist Maki Ryokes δημιούργησε φακίδες από glitter σε ζυγωματικά και μύτη.

Διαβάστε ακόμη:

Βρήκαμε την εσάνς του Φθινοπώρου και έχει άρωμα pop corn!

Τα beauty προϊόντα που έχουν πάντα οι celebrities στην τσάντα τους

Keywords
Τυχαία Θέματα