Θοδωρής Μαραντίνης: «Δεν πήγε καλά η επέμβαση και μου δημιούργησε…»

Ο Θοδωρής Μαραντίνης παραχώρησε μια άκρως εξομολογητική συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και τον δημοσιογράφο Αλέξη Μίχα.

Συγκεκριμένα, ο frontman των Onirima μίλησε για τους γιους του, την περιπέτεια υγείας του,  ενώ παράλληλα αποκάλυψε κάποια περίεργα σκηνικά που του έχουν τύχει πάνω στη σκηνή.

Για την περιπέτεια με την υγεία του: «Έκανα μία επέμβαση στον οισοφάγο μου το 2020 που δεν πήγε καλά και μου δημιούργησε μεγάλη δυσφαγία και πολλά προβλήματα που ακολούθησαν μετά. Μετά από ενάμιση χρόνο έκανα μία δεύτερη επέμβαση που επίσης δεν

πέτυχε. Τώρα έκανα και τρίτη επέμβαση και ελπίζω να έχει πετύχει».

Για τα περίεργα σκηνικά που του έχουν τύχει πάνω στη σκηνή:  «Ένα από τα πιο περίεργα πράγματα που μου έχουν συμβεί σε συναυλία ήταν, όταν σταμάτησε να λειτουργεί το μικρόφωνο μου. Επειδή δεν μπορούσαμε να φτιάξουμε άμεσα το μικρόφωνο μου, συντονιστήκαμε με το κοινό και τραγουδούσαμε για λίγο χωρίς μικρόφωνο. Σε μία άλλη συναυλία σε υπαίθριο χώρο στη Θεσσαλονίκη, άρχισε να βρέχει και νιώθαμε τους κεραυνούς να πέφτουν πραγματικά από πάνω μας. Έχει τύχει να κάνω παρατήρηση σε θαμώνα που έχει έρθει να με ακούσει. Υπήρξε θαμώνας που συνεχώς σχολίαζε και κορόιδευε, οπότε του είπα “κοίταξε φίλε, μέχρι εδώ αλλιώς θα χρειαστεί να σου ζητήσω να φύγεις”.

Για τη σχέση με τους γιους του: «Δεν θα με έλεγα πολύ αυστηρό ως μπαμπά. Μου αρέσει να υπάρχουν κάποια όρια και κάποιες σταθερές, χωρίς όμως να είμαι απόλυτος. Μου αρέσει πολύ να συζητάω με τα παιδιά μου και να ακούω τα δικά τους «Θέλω» και τη δική τους άποψη. Δεν είμαι υπέρ της τιμωρίας. Θεωρώ ότι τα παιδιά πρέπει να γνωρίζουν ότι υπάρχουν συνέπειες στις πράξεις τους, άλλα όχι να τιμωρούνται.

Η τιμωρία μου φαίνεται ότι είναι κάτι επιθετικό και βίαιο, που τελικά δεν κάνει τη δουλειά που πρέπει. Προσπαθώ και μου αρέσει να είμαι ευγενής με τους ανθρώπους. Θα ήθελα πολύ να το μάθουν αυτό και τα παιδιά μου και το προσπαθώ. Όταν απογοητεύομαι πέφτω πάρα πολύ, «πιάνω πάτο». αυτό το χαρακτηριστικό μου δεν θα ήθελα να το πάρουν τα παιδιά μου».

Διαβάστε επίσης:

Victor Vernicos: Μιλά για τη Eurovision έναν μήνα μετά τον αποκλεισμό -«Εγώ ξέρω ποιος είμαι και τι έκανα»

Μελίνα Μεταξά: «Ο Βασάλος με άφησε πολύ εκτεθειμένη»

Victor Vernicos: Μιλά για τη Eurovision έναν μήνα μετά τον αποκλεισμό -«Εγώ ξέρω ποιος είμαι και τι έκανα»

Keywords
Τυχαία Θέματα