Josephine για Νίνο: «Βρίσκομαι στην καλύτερή μου φάση»

Ο Νίνο και η Josephine και δεν το κρύβουν! Οι δυο τους είναι full in love, ενώ μάλιστα τα δημοσιεύματα θέλουν το ζευγάρι να ζει κάτω από την ίδια στέγη.

Η Josephine που σήμερα κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι με τίτλο «Μπερδέματα», παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Hello, όπου -μεταξύ άλλων- απάντησε για τη σχέση της με τον Νίνο και την στάση της να μη μιλά δημόσια για την προσωπική

της ζωή.

Όσα είπε η Josephine για τον Νίνο

«Βρίσκομαι στην καλύτερή μου φάση, τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στην προσωπική μου ζωή», απάντησε αρχικά και συνέχισε: «Ζω μια όμορφη περίοδο γενικότερα. Δεν κρατάω κάτι κρυφό απλώς θεωρώ ότι δεν αφορούν και δεν ενδιαφέρουν τον κόσμο αυτά τα θέματα. Βέβαια ξαφνιάστηκα που κάποιοι μίλησαν γι’ αυτό, καθώς εγώ δεν συνηθίζω να μιλάω για την προσωπική ζωή των άλλων».

Για την καθημερινότητα της και τα κοινά στοιχεία με τον Νίνο, η Josephine τόνισε σε άλλο σημείο της συνέντευξής της πως «είναι πολύ σημαντικό να έχεις κοινά στοιχεία, κοινά προβλήματα και κοινή καθημερινότητα με τον άνθρωπο σου. Έτσι υπάρχει περισσότερη κατανόηση και δεν χρειάζεται να εξηγείς τα πάντα».

Το σχετικό απόσπασμα από τη συνέντευξη της Josephine προβλήθηκε το πρωί της Τετάρτης 21/6 στον αέρα του «Mega Καλημέρα»

Διαβάστε ακόμα:

Βίκυ Καγιά: Στην επίδειξη του Άγγελου Μπράτη συνοδευόμενη από την κόρη της

Σασμός: Ο Φραγκιαδάκης φτάνει στα ίχνη του δολοφόνου του Στεφανή – Τι θα ζητήσει η Βασιλική από τον Μαθιό;

Survivor All Star: Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Keywords
Τυχαία Θέματα