Γιώργος Λιάγκας: «Ακούω ότι η influencer που “πιάστηκε” για φοροδιαφυγή βγάζει και 100 χιλιάδες ευρώ τον μήνα»

Tον γύρο του διαδικτύου κάνει από  το βράδυ της Τρίτης (20/6) η είδηση ότι γνωστή Influencer πιάστηκε στα δίχτυα του ειδικού αλγορίθμου της ΑΑΔΕ (Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων) και ότι θα κληθεί να πληρώσει πρόστιμο 270.000 ευρώ.

Η είδηση σχολιάστηκε το πρωί της Τρίτης (21/6) στο «Πρω1νό» του ΑΝΤ1, με τον Γιώργο Λιάγκα να αναφέρει on air ότι πρόκειται για μία από τις πιο γνωστές influencers της χώρας, η οποία τον

μήνα μπορεί να βγάζει μέχρι και 100 χιλιάδες ευρώ.

Όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1

«Η συγκεκριμένη κυρία, μαθαίνω, ότι βγάζει πάρα πολλά λεφτά μηνιαίως. Ακούω πράγματα που όχι τηλεοπτικοί σταρ… Μπορεί να βγάζει τον μήνα 40, 50, 70 μέχρι και 100.000 ευρώ. Ακούω τέτοια ποσά από αυτή την μπίζνα.

Όταν έχεις μία τέτοια μεγάλη μπίζνα, ένα εργοστάσιο πια, δεν μπορώ να καταλάβω, δεν έχεις λογιστές και οικονομικούς συμβούλους; Δεν είσαι στην αρχή. Τώρα με τόσες χιλιάδες ευρώ, δεν μπορεί να μην έχουν οικονομικούς συμβούλους…» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Διαβάστε επίσης:

Βίκυ Σταυροπούλου: Η αποστομωτική απάντηση σε σχόλιο για την εμφάνισή της

Ελεονώρα Μελέτη για Κουτσόπουλο: «Δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό εκείνων που τον βλέπουν ως έναν εν δυνάμει κεντρικό παρουσιαστή»

Γιώργος Παράσχος: Απαντά στον Τάσο Τεργιάκη -«Το τι είπα εγώ με την παραγωγή και τη Μενεγάκη το ξέρουμε μόνο εμείς»

Keywords
Τυχαία Θέματα