Θες να είσαι πάντα στη μόδα χωρίς να κάνεις ΤΙΠΟΤΑ; Βρήκαμε το brand που θα λατρέψεις!

Σήμερα θα σας μιλήσουμε για το brand RΙΕΝ by Penny Vomva που δημιουργήθηκε για να προσφέρει στη ζωή σας μια καθημερινή πολυτέλεια και οι συλλογές του απευθύνονται σε όλες εσάς που επιθυμείτε άνεση και κομψότητα όλες τις στιγμές της καθημερινότητάς σας.

Με πολύ λίγα λόγια, η γυναίκα RIΕΝ είναι μοναδική, έχει χαρισματική προσωπικότητα, δεν συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο και θέλει να φορά πάντα ρούχα διαχρονικά, όμορφα και τέλεια.

Και ξέρει πολύ καλά πως θα τα βρει όλα μόνο στο RIΕΝ. Αν αναρωτιέστε τι το κάνει τόσο ξεχωριστό, σας έχουμε την απάντηση… Η έντονη σχεδιαστική

ταυτότητα, το διαχρονικό design, οι γραμμές που κολακεύουν και αναδεικνύουν τον ξεχωριστό σωματότυπο κάθε γυναίκας, η επιλογή των καλύτερων δερμάτων από όλο τον κόσμο, των καλύτερων υφασμάτων και υλικών και, τέλος, η προσεκτική παρακολούθηση σε κάθε βήμα της χειροποίητης παραγωγής, είναι τα στάδια που ακολουθούνται πιστά για τη δημιουργία κάθε συλλογής. Το αποτέλεσμα εκπληρώνει τις επιθυμίες της γυναίκας RIΕΝ για μέγιστη ποιότητα και εκλεπτυσμένη μινιμαλιστική αισθητική.

Εδώ θα βρείτε δερμάτινες τσάντες, ρούχα και μαγιό που σχεδιάζονται και κατασκευάζονται στην Ελλάδα κάτω από αυστηρά ποιοτικά και κατασκευαστικά πρότυπα, ώστε να εξυπηρετούν το σκοπό τους για μια πολυτελή αισθητική.

Για την ιστορία το Brand RIΕΝ δημιουργήθηκε τον Ιούνιο του 2010 από την σχεδιάστρια Πέννυ Βόμβα και η φιλοσοφία του είναι: “Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα, για να είσαι στη μόδα”. Από αυτή μάλιστα προκύπτει και το όνομά του, “Rien” που σημαίνει “τίποτα” στα Γαλλικά.

Ναι, μια γυναίκα RIΕΝ δεν χρειάζεται να προσπαθήσει, γιατί η θηλυκότητα και η κομψότητα πηγάζει από μέσα της.

Δείτε την καινούργια συλλογή στο βίντεο που ακολουθεί:

Τις δημιουργίες της έκτος από το ατελιέ της στο Γκάζι, Τριπτολέμου 2-4 και το κατάστημα στην Μύκονο, θα τις βρείτε σε περισσότερες από 30 boutiques στην Ελλάδα και σε 10 χώρες του εξωτερικό όπως Ελβετία, Λίβανο, Σαουδική Αραβία, Ιταλία κτλ. καθώς και στo ηλεκτρονικό κατάστημα του brand (www.rien.gr)

Keywords
Τυχαία Θέματα