Οι πιο low-budget τρόποι για να γίνεις fit!

Μπορεί η αξία του όμορφου και υγιούς σώματος να είναι ανεκτίμητη, αλλά ο μειωμένος χρόνος και το κόστος της γυμναστικής είναι από τις πιο συνήθεις δικαιολογίες για κάποιον που αναβάλλει συνεχώς την εγγραφή του στο γυμναστήριο. Όταν μιλάμε για άσκηση δεν είναι απαραίτητο να ξοδεύεις μια περιουσία και επειδή η γυμναστική είναι για όλους σου παρουσιάζουμε 5 τρόπους με τους οποίους μπορείς να γυμνάζεσαι ακόμα και χωρίς χρήματα.

1. Πήγαινε βόλτα τον σκύλο σου. Τρέξε, παίξε και αναμετρήσου μαζί του. Έτσι και θα γυμναστείς και θα περάσεις δημιουργικά τον χρόνο σου με τον αγαπημένο σου φίλο.

2.

Ψάξε προγράμματα εκπτώσεων και προσφορών. Πολλά γυμναστήρια κάνουν ειδικές τιμές σε φοιτητές, ανέργους ή συνδρομητές μεγάλων χρονικών διαστημάτων.

3. Κάνε Προβολές (Lunges) όπου κι αν βρίσκεσαι, όποια ώρα της ημέρας κι αν είναι, με την πρώτη ευκαιρία. Πρόκειται για μία από τις καλύτερες ασκήσεις για τα πόδια και τους γλουτούς.

4. Πήγαινε στο Green Gym, που δεν είναι άλλο από την ίδια τη φύση. Γυμνάσου στο πάρκο της γειτονιάς, πήγαινε για τρέξιμο στο βουνό ή κάνε τον γύρο της πόλης με το ποδήλατό σου.

5. Διάβασε τα άρθρα μας με τις ασκήσεις στο σπίτι ή απλώς βρες το πρόγραμμα που σου ταιριάζει μέσα από το YouTube.

Πηγή: www.myfit.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα