Αυτοκτόνησε ο χειρουργός των σταρ!

ΚΟΣΜΟΣΑυτοκτόνησε ο χειρουργός των σταρ!Τρίτη, Δεκέμβριος 12, 2017 - 18:24

❱❱ Τον δρα Ντιν Λόριχ (είχε αναλάβει περιστατικό με τον Μπόνο το 2014) βρήκε νεκρό στο μπάνιο η κόρη του

Από την
Πετρίνα Καλαμβοκίδη

Νεκρός με ένα μαχαίρι καρφωμένο στην καρδιά βρέθηκε στο διαμέρισμά του στο Μανχάταν ο χειρουργός των σταρ δρ Ντιν Λόριχ. Το άψυχο σώμα του 54χρονου ορθοπεδικού, που είχε χειρουργήσει τον Μπόνο

μετά το ατύχημα που είχε με το ποδήλατό του στο Σέντραλ Παρκ το 2014, ανακαλύφθηκε την Κυριακή στο μπάνιο του σπιτιού του στην Παρκ Αβενιου από την 11χρονη κόρη του.

Το κορίτσι, ένα από τα τρία παιδιά του χειρουργού, ενημέρωσε τον θυρωρό του κτιρίου κι εκείνος με τη σειρά του την αστυνομία, καθώς ούτε η μητέρα ούτε τα αδέλφια του βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο σπίτι.

Το αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης ανακοίνωσε ότι δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης του διαμερίσματος και πως αντιμετωπίζουν τον θάνατό του ως αυτοκτονία, αφήνοντας μάλιστα να εννοηθεί ότι ο χειρουργός τελούσε «υπό προσωπικό στρες» εκείνο το διάστημα.

Ο Λόριχ είχε μια αξιόλογη καριέρα, έχοντας σώσει ζωές διασήμων αλλά και μελών του αστυνομικού και του πυροσβεστικού τμήματος της Νέας Υόρκης. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν αντιμετώπιζε κάποιου είδους επαγγελματικό πρόβλημα στο νοσοκομείο όπου εργαζόταν, αν τελούσε υπό εσωτερική έρευνα ή αν αντιμετώπιζε κάποιου είδους σοβαρές κατηγορίες. Δεν έχει ξεκαθαριστεί επίσης αν βρισκόταν υπό την επήρεια φαρμάκων ή αν έπασχε από κατάθλιψη.

Τα τελευταία χρόνια ήταν υποδιευθυντής του ορθοπεδικού τμήματος του Hospital for Special Surgery και μαζί με την ομάδα του ανέλαβε το περιστατικό του Μπόνο των U2, ο οποίος διακομίστηκε εκεί με πολλαπλά κατάγματα πριν από τρία χρόνια. Κατά το παρελθόν ο Λόριχ είχε χειρουργήσει εθελοντικά τραυματίες στρατιώτες στη Γερμανία και είχε ηγηθεί αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας για τους σεισμοπλήκτους της Αϊτής το 2010. «Ηταν καλός γιατρός και καλός άνθρωπος. Είχε βοηθήσει και σώσει πολλούς ανθρώπους. Εμένα μου είχε χαρίσει πίσω τη ζωή. Εγώ και η οικογένειά μου είμαστε συντετριμμένοι» δήλωσε στην «Daily News» ο Ματ Λονγκ, παλιός ασθενής του.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα