Τανιμανίδης-Μπόμπα: Η selfie στο κρεβάτι και το τρυφερό μήνυμα – ΦΩΤΟ

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα είναι ένα από τα αξιοζήλευτα ζευγάρια της showbiz. Οι δυο τους είναι αχώριστοι ενώ ετοιμάζονται να κάνουν το μεγάλο βήμα στην σχέση τους.

Ο Σάκης και η Χριστίνα βρίσκονται αυτή την περίοδο στην Μύκονο και απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Ο γνωστός παρουσιαστής δημοσιεύει συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητα του στα social media ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχει εξομολογηθεί δημόσια τον έρωτά του για την Χριστίνα Μπόμπα.

Αυτή τη φορά ο παρουσιαστής του Survivor δημοσίευσε μια φωτογραφία διαφορετική από τις άλλες. Ο ίδιος πόζαρε στον φωτογραφικό φακό μόλις ξύπνησε και έχοντας πίσω του την σύντροφο του. Στη λεζάντα έγραψε: “Μια “Καλή Μέρα” ξεκινάει από το πρωινό ξύπνημα στο κρεβατι…οποτε είναι λογικό η δική μου μέρα να είναι τέλεια, αφού με το που ανοίγω τα μάτια “την” βλέπω δίπλα μου! ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑ! #PerfectWakeUp #sheistheOne”.

Δείτε την ανάρτηση:

Μια “Καλη Μερα” ξεκιναει απο το πρωινο ξυπνημα στο κρεβατι…οποτε ειναι λογικο η δικη μου μερα να ειναι τελεια, αφου με το που ανοιγω τα ματια “την” βλεπω διπλα μου! @chrismpo ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑ! #PerfectWakeUp #sheistheOne

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Tanimanidis (@sakiswp) στις Ιούλ 20, 2017, 2:01πμ PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα