Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μας συστήνει την αδερφή της – Τι αποκαλύπτει για την σχέση τους;

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο People και μας έκανε να την γνωρίσουμε καλύτερα. Η πρώην παίκτρια του Survivor μίλησε για τα παιδικά της χρόνια αλλά και για την σχέση της με την μικρή της αδερφή.

«Μεγάλωσα σε μια εργατική πολυκατοικία. Το σπίτι μας, όμως, ήταν φτιαγμένο με γούστο από τον πατέρα μου. Ήμουν ένα λαικό παιδί, αγοροκόριτσο, και θυμάμαι πως στα διαλείμματα έπαιζα μπάλα με τα αγόρια. Φορούσα πάντα φόρμες

χωρίς να προσέχω ιδιαίτερα τον εαυτό μου» αποκαλύπτει και συνεχίζει: «Από ό,τι μου λένε οι γονείς μου από μικρή ήμουν επαναστάτρια αν και απέφευγα τους τσακωμούς. Δεν συμβιβάζομαι με μια άποψη και ο αντίλογός μου είναι πάντα τεκμηριωμένος».

Έχει μια μικρότερη αδερφή την Ιωάννα με την οποία τη χωρίζουν επτά χρόνια: «Τα τελευταία χρόνια κάνουμε πολλή παρέα. Σαν χαρακτήρες είμαστε εντελώς διαφορετικές η μία από την άλλη. Η Ιωάννα είναι συνεσταλμένη, ήσυχη και πολλοί είναι εκείνοι που μας κάνουν πλάκα λέγοντας “δεν είστε αδέλφια εσείς”. Εμφανισιακά μοιάζουμε πολύ και τη φωνάζω το “μικρό Βαλαβανάκι”. Έχει μια πεντακάθαρη ψυχή, ποτέ δεν λέει “όχι” και θέλει να βοηθάει όλο τον κόσμο», εξομολογείται.

Keywords
Τυχαία Θέματα