Τα ζώδια σήμερα: «Ταύρε, η επικοινωνία με τους γύρω σου παραμένει ένα αγκάθι…»

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για όλα τα ζώδια!

ΚΡΙΟΣ
Σήμερα έρχονται στο προσκήνιο οι υποχρεώσεις σας, αλλά και πολλές προσκλήσεις για κοινωνικές επαφές. Γενικότερα όμως μπορείτε να αλλάξετε κακώς κείμενα.

ΤΑΥΡΟΣ
Η επικοινωνία με τους γύρω σας παραμένει ένα αγκάθι καθώς είστε εστιασμένοι σε λογικές που στις τωρινές συνθήκες μοιάζουν να μην έχουν καμιά εφαρμογή.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Είναι προτιμότερο να φανείτε περισσότερο αντικειμενικοί και να είστε πιο δεκτικοί στις απόψεις των άλλων, ακόμη κι αν δεν συμβαδίζουν με το δικό σας τρόπο θεώρησης των καταστάσεων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καλείστε

να αφήσετε τον εγωισμό στην άκρη και να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας όπου είναι απαραίτητες, ενώ έχετε πολλά σχέδια για τα οικονομικά σας.

ΛΕΩΝ
Σήμερα μπορείτε να φανείτε αρκετά παραγωγικοί, ενώ γενικότερα είστε σε μια ευνοϊκή περίοδο, αρκεί να περιορίσετε τις υπερβολές και τα περιττά έξοδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μην αμελείτε τον καθοριστικό ρόλο που παίζουν οι φίλοι στα προσωπικά σας, θυμηθείτε όμως να μη δίνετε λαβές για σχόλια.

ΖΥΓΟΣ
Είστε πιο εσωστρεφείς και επιδιώκετε τη θαλπωρή γνώριμων προσώπων και καταστάσεων, ενώ το σπίτι και η οικογένεια γίνονται η προτεραιότητά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Κινητοποιείστε πάνω στις υποθέσεις που σας απασχολούν, κάνοντας συναντήσεις, επαφές και συζητήσεις. Παράλληλα όμως χρειάζεται και σωστός προγραμματισμός.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Έχετε ανάγκη από σταθερότητα στα προσωπικά, ενώ υπάρχουν και πολλές ευκαιρίες που μπορείτε να αδράξετε, μην υποτιμάτε όμως το παρασκήνιο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο σάς ανεβάζει τη διάθεση, δίνοντας ώθηση για νέα δεδομένα και νέα ξεκινήματα, κυρίως για τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σήμερα επιδιώκετε να βρίσκεστε ανάμεσα σε λίγους και καλούς ανθρώπους, μακριά από την κουραστική πολυκοσμία που σας εξαντλεί.

ΙΧΘΥΕΣ
Σήμερα είστε πιο ελεύθεροι να κυνηγήσετε τους στόχους που έχετε θέσει και επενδύετε σε συλλογικές προσπάθειες. Οι φίλοι σας παίζουν ένα σημαντικό ρόλο.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Πηγή Instagram/Λίτσα Πατέρα

Πηγή Φωτογραφίας: NDP

Διαβάστε ακόμα:

 Γνωστός Έλληνας ηθοποιός εξομολογείται: «Προδόθηκα από οικογενειακό φίλο και καταστράφηκα οικονομικά»

 Σασμός-Spoiler: Η Καλλιόπη πιάνει στα πράσα Μαθιό και Βασιλική

 Κατερίνα Καραβάτου: “Ραγίζει” καρδιές η πρώτη της ανάρτηση μετά το θάνατο της μητέρας της

Keywords
Τυχαία Θέματα