Κατερίνα Καραβάτου: “Ραγίζει” καρδιές η πρώτη της ανάρτηση μετά το θάνατο της μητέρας της

Πάρα πολύ δύσκολη ήταν αυτή η εβδομάδα για την Κατερίνα Καραβάτου, καθώς το περασμένο Σάββατο έφυγε από τη ζωή η μητέρα της.

Η παρουσιάστρια έμαθε για το θάνατο της μητέρας της ενώ βρισκόταν στον αέρα της εκπομπής της, με αποτέλεσμα να αποχωρεί αμέσως. Αργότερα, η Μαρία Ηλιάκη ενημέρωσε τους τηλεθεατές τον λόγο της αποχώρησής της.

Εχθές (6/11), η Κατερίνα Kαραβάτου επέστρεψε στην εκπομπή του «Τι λες τώρα», εμφανώς συγκινημένη και ντυμένη στα μαύρα, τονίζοντας ότι η ζωή της άλλαξε ριζικά μετά τον θάνατο της μητέρας της.

Σήμερα (7/11), η παρουσιάστρια έκανε

την πρώτη της ανάρτηση μετά από αυτό το διάστημα, θέλωντας να πει “αντίο” στην μητέρα της και μέσα από τα social media.

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καραβάτου κοινοποίησε μια φωτογραφία της αγαπημένης της μητέρας από τη βάφτιση της κόρης της, Αέλιας και έγραψε: «Για να δούμε τι μπορώ να γράψω κάτω από μια φωτογραφία στα social media για τη μαμά μου? Αυτομάτως σκέφτομαι γιατί πρέπει να γράψω κάτι στα social media για τη μαμά μου. Γιατί πως αλλιώς θα συνεχίσω, ξέρω γω, ενώ έχει συμβεί αυτό που καθορίζει τα πάντα και να κάνω ένα άσχετο ποστ? Και πως μπόρεσα να το κάνω ας πούμε για τον μπαμπά μου? Σωστά. Μπα. Λάθος. Τώρα ξέρω καλύτερα. Οχι. Δεν ξέρω καλύτερα. Τώρα είμαι αλλιώς. Θα γράψω μόνο ότι σκεπτόμενη ποια φωτογραφία θα ήθελα να θυμάμαι από εκείνη, είναι η φωτογραφία που θα ήθελε να θυμάται η μαμά τον μπαμπά μου. Από τη βάφτιση της Αέλιας. Μόνο αυτό. Τα υπόλοιπα τα καταλαβαίνετε όλοι. Τα υπόλοιπα δικά σας και δικά μου».

View this post on Instagram

A post shared by Katerinakaravatou (@katerinakaravatou)

Διαβάστε ακόμα:

The Voice: Ελεωνόρα Ζουγανέλη και Κωστής Μαραβέγιας επέστρεψαν στο τάλεντ σόου

Βάλια Χατζηθεοδώρου: Η πρώτη της εμφάνιση στο πλευρό του Γιώργου Λιανού στο “The Voice”

Χρήστος Μάστορας: Συνάντησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο γραφείο του -«Πλέω σε πελάγη ευτυχίας και βουρκώνω από συγκίνηση γιατί…»

Keywords
Τυχαία Θέματα