Τα Barbie Looks της Margot Robbie που εμπνέουν το στιλ μας το φετινό Καλοκαίρι

To καλοκαίρι της Barbie συνεχίζεται και όσο η Margot Robbie κάνει νέες εμφανίσεις σε mood Barbie, τόσο περισσότερο θέλουμε να βγάλουμε όλα τα ροζ και φούξια της ντουλάπας μας και να τα φορέσουμε.

Η ηθοποιός έχει καταφέρει να γίνει το πρόσωπο του

μήνα και από σήμερα έχουμε τη χαρά να απολαύσουμε την ταινία στα σινεμά.

Ας δούμε μερικές από τις αγαπημένες μας εμφανίσεις της Real Life Barbie.

Στις 13 Ιουλίου η Margot Robbie πήγε σε φωτογράφιση στο Λονδίνο και επέλεξε να φορέσει ένα φανταστικό φλοράλ ταγιέρ που κέρδισε τις εντυπώσεις.

Μια μέρα πριν, στις 12 Ιουλίου η όμορφη ηθοποιός βρέθηκε σε ένα ακόμα “Barbie” VIP Photocall στο Λονδίνο μπροστά από το London Eye και επέλεξε να φορέσει ένα μίνι σατέν φόρεμα.

Την ίδια μέρα η Margot Robbie εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της ταινίας στο Λονδίνο με παλ ροζ τουαλέτα και γουνάκι, σε ένα look που λατρέψαμε.

Λίγες μέρες πριν, στις 7 Ιουλίου η Margot πήγε σε photocall στο Four Seasons Hotel στο Mexico και εμφανίστηκε με ένα ακόμα υπέροχο look και συγκεκριμένα με μίνι printed φόρεμα και ροζ γόβες.

Στις 6 Ιουλίου η Real Life Barbie, Margot Robbie, εμφανίζεται στην πρεμιέρα της ταινίας στο Μεξικό με μίνι ροζ δερμάτινο φόρεμα και ροζ γόβες.

Στις αρχές του μήνα, η ηθοποιός έκανε μια ακόμα εντυπωσιακή εμφάνιση στην Κορέα με ένα ροζ ταγιέρ και μπουστάκι που κέρδισε τα βλέμματα πάνω του.

Μια μέρα πριν η ηθοποιός πήγε στην πρεμιέρα της ταινίας στη Σεούλ με corset κορμάκι και τούλινη φούστα κερδίζοντας και πάλι τις εντυπώσεις.

Σε μια ακόμη εμφάνιση στη Σεούλ η Margot πόζαρε με σατέν ροζ ταγιέρ με pencil φούστα και καπέλο δείχνοντας πιο Barbie από ποτέ.

Σε μια από τις πρώτες της δημόσιες εμφανίσεις ως Barbie η Margot πήγε στο “Barbie” Celebration Party στο Museum of Contemporary Art στην Αυστραλία με μεταλλιζέ φόρεμα και peep toe mules.

H πρώτη εμφάνιση της Margot Robbie ως Barbie ήταν super cute με μίνι πουά ροζ φόρεμα και λευκές γόβες στο Four Seasons Hotel Los Angeles στο Beverly Hills.

© Han Myung-Gu/ Jaime Nogales/ Medios y Media/ Stuart C. Wilson/ Gareth Cattermole/ Mike Marsland/ Hector Vivas/ Jon Kopaloff/ Don Arnold /Getty Images/ Ideal Image

Διαβάστε περισσότερα:

To συγκλονιστικό φόρεμα της Margot Robbie στην Πρεμιέρα της ταινίας Barbie είναι από τα 60s

All Sheer: Οι διαφάνειες είναι η απόλυτη τάση του καλοκαιριού

Το λευκό tank top που λατρεύουν όλες οι influencers- Shopping Guide με τα best of

Keywords
Τυχαία Θέματα