Bella Hadid: Χώρισε με τον Marc Kalman έπειτα από δύο χρόνια σχέσης ενώ δίνει μάχη πάλι με τη νόσο Lyme

11:46 20/7/2023 - Πηγή: InStyle

H Bella Hadid και ο Marc Kalman χώρισαν έπειτα από δύο χρόνια, αφού η σχέση τους έκανε τον κύκλο της.

Πηγή είπε στο ΕΤ ότι το ζευγάρι χώρισε την άνοιξη, ενώ πρόσθεσε ότι “ήταν πολύ ερωτευμένοι αλλά η σχέση τους τελικά έκανε τον κύκλο της και έτσι αποφάσισαν να θέσουν τέλος. Η Bella είναι πολύ καλός άνθρωπος, αλλά δίνει μάχη με την πίεση της διασημότητας.”

Παράλληλα, η ίδια πηγή επεσήμανε πως “η Bella παίρνει χρόνο μακριά απ’ όλα για να θεραπεύσει τη νόσο Lyme. Δεν βρίσκεται σε απεξάρτηση και δεν είχε ποτέ

πρόβλημα με το αλκοόλ ή τα ναρκωτικά. Ο χωρισμός της από τον Marc ήταν φιλικός και είναι πάντα κάποια που φροντίζει τον εαυτό της και είναι πολύ ανοιχτή γι ‘αυτό.“

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bella (@bellahadid)

Την Τετάρτη, πηγή επιβεβαίωσε στο ΕΤ ότι το 26χρονο λαμβάνει καθημερινή θεραπεία για τη νόσο Lyme ή βορρελίωση. Πρόκειται για μια ασθένεια που προκαλείται από το βακτήριο Borrelia burgdorferi. Το βακτήριο αυτό μεταδίδεται μέσω τσιμπήματος από το τσιμπούρι Ixodes ricinus. Η εμφάνιση της νόσου ποικίλλει και μπορεί να περιλαμβάνει συμπτώματα γρίπης στα αρχικά στάδια και έπειτα εκδηλώνεται με μυοσκελετικά, αρθριτικά, νευρολογικά, ψυχιατρικά και καρδιακά συμπτώματα, σύμφωνα με τα στοιχεία της Βικιπαίδειας. Στην πλειονότητα των περιπτώσεων η νόσος θεραπεύεται με αντιβιοτικά, ειδικά εάν η θεραπεία ξεκινήσει στα αρχικά στάδια της ασθένειας. Καθυστερημένη θεραπεία συχνά οδηγεί σε “προχωρημένη” βορρελίωση, η οποία είναι δύσκολο να θεραπευτεί.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bella (@bellahadid)

Ο χωρισμός της Bella έρχεται έναν χρόνο αφού πηγή είπε στο ET ότι ο Marc, καλλιτεχνικός διευθυντής σκόπευε να κάνει πρόταση γάμου. Εκείνη την εποχή, η πηγή είπε ότι ο Marc σχεδίαζε να κάνει την πρόταση το φθινόπωρο αφού είχαν συζητήσει για αρραβώνα και γάμο στην Καλιφόρνια.

Το ζευγάρι είχε επιβεβαιώσει τη σχέση του τον Ιούλιο του 2021 ενώ υπήρχε η φήμη για ειδύλλιο από το 2020. Ωστόσο, επέλεξαν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους. Αφού δημοσιοποίησαν τη σχέση τους, η Bella και ο Marc εντοπίστηκαν να κάνουν διακοπές μαζί στο Παρίσι για την Εβδομάδα Μόδας και μετά ήταν μαζί στο πάρτι για τα 7α γενέθλια της Gigi Hadid στη Νέα Υόρκη, τον Απρίλιο του 2022, όπου ο Marc είχε την ευκαιρία να γνωρίσει τους γονείς της Bella, Yolanda και Mohamed.

Τον Μάρτιο, η Bella γιόρτασε πέντε μήνες νηφαλιότητας από το αλκοόλ, σηματοδοτώντας την περίσταση μέσω του Instagram Story της ενώ γιόρταζε στο Λας Βέγκας.

Keywords
Τυχαία Θέματα