Νίκος Ρογκάκος: Ενοχλημένος με τίτλο εφημερίδας για τους Βανδή-Μπισμπίκη – «Με συγχωρείτε πάρα πολύ…»

Για ακόμη ένα πρωινό, η Μαρία Αναστασοπούλου και ο Νίκος Ρογκάκος καλημέρισαν το τηλεοπτικό κοινό μέσα από την ενημερωτική εκπομπή που παρουσιάζουν αυτό το Καλοκαίρι στον ΑΝΤ1.

Την στιγμή που οι δυο τους διάβαζαν τους τίτλους των σημερινών εφημερίδων, ο δημοσιογράφος έπεσε πάνω στο πρωτοσέλιδο γνωστής lifestyle εφημερίδας, που σχολίαζε τις  διακοπές της Δέσποινας

Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη.

«Η Ελλάδα καίγεται και το ζεύγος δροσίζεται, κατακραυγή και οργή στα κοινωνικά δίκτυα από την… “αναισθησία Βανδή – Μπισμπίκη”», διάβασε απορημένος ο Νίκος Ρογκάκος και συνέχισε λέγοντας ενοχλημένος: « Τώρα… τώρα με συγχωρείτε πάρα πολύ αλλά τι να πω για τους συναδέλφους; Δεν συνηθίζω να σχολιάζω πρωτοσέλιδα εφημερίδων, αλλά τώρα εντάξει…».

Από την πλευρά της, η Μαρία Αναστασοπούλου σχολίασε με χιούμορ: «Υπάρχουν κι αυτά τα θέματα. Είχες πάρει φόρα και σου κόπηκε».

Διακοπές στην Κρήτη για τη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης ταξιδέψαν φέτος το Καλοκαίρι στο αγαπημένο του νησί, την Κρήτη, προκειμένου να περάσουν ένα μέρος των διακοπών τους.

Στο πλευρό τους βρίσκεται και η κόρη της τραγουδίστριας, Μελίνα Νικολαΐδη, η οποία μπορεί να σπουδάζει υποκριτική στο Λονδίνο, όμως πάντα επιλέγει την Ελλάδα για τις διακοπές της.

Διαβάστε επίσης:

Σταυρούλα Χρυσαειδή: Αποκαλύπτει γιατί χώρισε από τον Παναγιώτη Τριβυζά -«Αυτός ήταν ο κύριος λόγος»

Η Χριστίνα Παππά εξομολογείται: «Έκανε δύο αποτυχημένες επεμβάσεις…»

Mente Fuerte: «Η παράσταση απίστευτη, η Μαρία Σολωμού πολύ χάλια προς χείριστη»

Keywords
Τυχαία Θέματα