Τα 4 outfits που έχουν γίνει viral και θέλουμε όλες οι γυναίκες να υιοθετήσουμε το 2020!

Πριν μια εβδομάδα υποδεχτήκαμε το 2020 και ήδη έχουμε ενημερωθεί για όλες τις τάσεις που θα φορεθούν μέσα στη χρονιά. Σήμερα λοιπόν, στο Faysbook.gr, σου έχω ετοιμάσει μια λίστα με 4 έτοιμα outfits που είδα στους δρόμους των μητροπόλεων της μόδας που θα τα λατρέψεις και θα αναδείξουν τέλεια το στιλ σου!

#1. Συνδύασε το cargo παντελόνι σου με ένα camel coat και ολοκλήρωσε το στιλ σου με combat boots που είναι ιδιαίτερα δημοφιλή φέτος τον χειμώνα. Αυτό το look είναι ιδανικό για το γραφείο αλλά και για μια χαλαρή βόλτα με τον αγαπημένο

σου στην πόλη.

#2. Τα straight leg jeans θα φορεθούν πάρα πολύ όλο το 2020 και θα σου πρότεινα να επενδύσεις σε ένα ανοιχτόχρωμο. Ταίριαξέ το με ένα δερμάτινο vintage jacket και Dr. Martens!

#3. Τα δερμάτινα παντελόνια γίνονατι όλο και πιο δημοφιλή όσο περνάει ο καιρός και μας αρέσει να τα φοράμε με πουλοβεράκια και χαμηλοτάκουνα γοβάκια. Μπορείς είτε να επιλέξεις ένα δερμάτινο παντελόνι με croc υφή είτε ένα σε vinyl όψη. Και τα δύο αυτά είδη παντελονιού θα φορεθούν όλο το 2020 και θα τα συνδυάσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους στην καθημερινότητά σου αλλά και σε βραδινές εμφανίσεις.

#4. Αν μπήκες στον πειρασμό και αγόρασες ένα sequin ή μεταλλιζέ πουλοβεράκι μέσα στις γιορτές τότε μπορείς να το εκμεταλλευτείς για να κάνεις πολύ ωραίους συνδυασμούς. Ταίριαξέ το με ένα παντελόνι γραφείου και western boots για ένα εναλλακτικό look που θα κάνει τους γύρω σου να σε προσέξουν.

Διαβάστε ακόμα: ΑΥΤΑ τα 3 παπούτσια πρέπει οπωσδήποτε να έχεις στην παπουτσοθήκη σου αυτόν τον χειμώνα (VIDEO)- Δες ποια είναι τα top of the top!

5 outfits της Chiara Ferragni που θέλουμε να «αντιγράψουμε» αυτόν τον χειμώνα!- Θα τα λατρέψεις και θα σε εμπνεύσουν πολύ…

6 tips που πρέπει να ξέρεις για την γκαρνταρόμπα του 2020!- Ποιες τάσεις θα φορεθούν περισσότερο και πρέπει να τις συμπεριλάβεις στη χειμερινή σου ντουλάπα;

Keywords
Τυχαία Θέματα