Ο make up artist της Cate Blanchett αποκαλύπτει όλα τα προϊόντα που χρησιμοποίησε για να δημιουργήσει το look της στις Χρυσές Σφαίρες

Τα beauty looks που είδαμε στις Χρυσές Σφαίρες τα αναλύσαμε και τα θαυμάσαμε. Οι celebrities ήταν για άλλη μια φορά εντυπωσιακές και οι make up artists στα παρασκήνια έκαναν θαύματα. Η Cate Blanchett ήταν μία από τις πολύ αγαπημένες μας αφού το μακιγιάζ της ήταν ότι πιο chic είδαμε τη συγκεκριμένη βραδιά. Παράλληλα είναι φορέσιμο που σημαίνει

πως μπορείτε να το αντιγράψετε στην επόμενη έξοδο σας.

Ο προσωπικός της make up artist Cedric Jolivet μάλιστα αποκάλυψε πως χρησιμοποίησε προϊόντα περιποίησης και μακιγιάζ από το αγαπημένο της Armani Beauty.  

Ξεκίνησε με την περιποίηση την επιδερμίδας απλώνοντας το Supreme Light Reviving Cream σε ολόκληρο το πρόσωπο και τo Crema Nera Extrema Volume Reshaping Eye Serum, στα μάτια.

Στη συνέχεια άπλωσε το Luminous Silk Foundation #3 δημιουργώντας την τέλεια βάση. Κάλυψε μικρές ατέλειες στην περιοχή των ματιών με το Power Fabric Concealer, #2 και ολοκλήρωσε με την πούδρα Luminous Silk Compact #2. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cedric Jolivet (@cedricjolivet) στις 6 Ιαν, 2020 στις 7:25 πμ PST

Χάρισε ένταση και χρώμα στα ζυγωματικά με το Neo nude A-Blush #31. Για το μακιγιάζ των ματιών της ξεκίνησε από τα φρύδια τα οποία τόνισε με το Smooth Silk Eyebrow Pencil στην απόχρωση Sand Blonde. Στη συνέχεια έκανε περίγραμμα στο πάνω βλέφαρο με το Eyes To Kill Eye Liner, black και άπλωσε σκιές από την τετραπλή παλέτα σκιών Eyes To Kill Eye Quattro Eyeshadow, Avant-Première τις οποίες συνδύασε με το Eye Tint, Sunset. Ολοκλήρωσε το μακιγιάζ ματιών με Eccentrico mascara, Obsidian Black.

Η τελευταία πινελιά ανήκει πάντα στα χείλη όπου ο make up artist άπλωσε το Lip Maestro στην απόχρωση Blush.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cedric Jolivet (@cedricjolivet) στις 6 Ιαν, 2020 στις 11:10 πμ PST

Το μακιγιάζ της Blanchett είναι ότι πιο δροσερό και κομψό είδαμε στις Χρυσές Σφαίρες και κατάλληλο για τους επόμενους μήνες αλλά και για την άνοιξη. Κολακεύει ιδιαίτερα τις γυναίκες με ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα και χρώμα μαλλιών αφού τονίζει τα χαρακτηριστικά χωρίς υπερβολές. Περιμένουμε φυσικά την επόμενη εμφάνιση της που θα είναι προφανώς στην απονομή των Oscars και είμαστε σίγουρες πως θα είναι το ίδιο υπέροχη.

Διαβάστε ακόμη:

Sand storm: Η τέλεια απόχρωση αν είστε ξανθιές και θέλετε μια αλλαγή στις αρχές της χρονιάς

Τα ωραιότερα manicures τα είδαμε στις Χρυσές Σφαίρες και είναι τα μεγαλύτερα trends του 2020

Keywords
Τυχαία Θέματα