Σίλβιο Όρτα: Αυτοκτόνησε στα 45 του ο παραγωγός της σειράς Ugly Betty

17:13 8/1/2020 - Πηγή: People

Σε ηλικία 45 ετών έβαλε τέλος στη ζωή του ο Σίλβιο Όρτα, που ήταν περισσότερο γνωστός για τη σειρά Ugly Betty, την αμερικάνικη εκδοχή της Μαρίας της Άσχημης που είδαμε στην Ελλάδα. Ο Όρτα ήταν παραγωγός μιας σειράς-φαινόμενο στα τέλη της πρώτης δεκαετίας της χιλιετίας, αλλά πέραν τούτου δεν είχε μπορέσει να πετύχει ανάλογη επιτυχία και από το 2015 είχε μείνει ανενεργός, αν και λέγεται ότι ετοίμαζε διάφορα πρότζεκτ.

Ακριβείς

λεπτομέρειες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η αυτοκτονία, δεν έχουν δημοσιευτεί, ενώ ο εκπρόσωπος του Όρτα επιβεβαίωσε την ύπαρξη όπλου, αλλά αρνήθηκε να τοποθετηθεί για το αν αυτοκτόνησε ο πελάτης του.

Δύο από τις ηθοποιούς της σειράς Ugly Betty, η Βανέσα Γουίλιαμς και η Αμέρικα Φερέρα, είπαν μέσα από τα social media το τελευταίο αντίο στον πάλαι ποτέ παραγωγό τους. Η Γουίλιαμς ανέφερε ότι «Πολλά πρόσωπα της LGBTQ κοινότητας βοηθήθηκαν από τη σειρά κι αυτό οφείλεται και στον Σίλβιο», ενώ η Φερέρα τον ευχαρίστησε για «το ταλέντο και την δημιουργικότητα του που μας έδωσαν τέτοια χαρά και φως. Οι σκέψεις μου είναι στην οικογένειά του που πονάει από την απώλεια του. Όλοι οι άνθρωποι της σειράς νιώθουμε βαθύτατα τον χαμό του».

View this post on Instagram

I’m stunned and heartbroken to hear the devastating news of Ugly Betty creator, Silvio Horta’s death. His talent and creativity brought me and so many others such joy & light. I’m thinking of his family and loved ones who must be in so much pain right now- and of the whole Ugly Betty family who feel this loss so deeply.

A post shared by America Ferrera (@americaferrera) on Jan 7, 2020 at 4:54pm PST

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σίλβιο Όρτα, Αυτοκτόνησε, Ugly Betty,silvio orta, aftoktonise, Ugly Betty