Συγκινημένη η Ιωάννα Τούνη: «Μου λείπει η μανούλα μου και φέτος είναι η πρώτη χρονιά που είμαι εγώ μαμά»

Ημέρα αφιερωμένη σε όλες τις μητέρες του πλανήτη είναι σημερινή και τα social media έχουν «πλημμυρίσει» από συγκινητικά, τρυφερά και γεμάτα αγάπη μηνύματα προς αυτόν τον ξεχωριστό άνθρωπο που έχουμε στις ζωές μας.

Ωστόσο, υπάρχουν και εκείνοι που έχουν έρθει αντιμέτωποι με την απώλεια της μητέρας τους κι έτσι σήμερα δεν την έχουν στο πλευρό τους προκειμένου να της ευχηθούν. Σε αυτή την κατηγορία ανήκει η Ιωάννα Τούνη.

Η γνωστή influencer έχασε τη μαμά της πριν από έναν χρόνο, γεγονός που την έχει συντρίψει,

αφού της είχε μεγάλη αδυναμία. Η Ιωάννα Τούνη προσπαθεί να μην «λυγίζει» και να πατάει γερά στα πόδια της για χάρη του γιου της, ο ερχομός του οποίου τής άλλαξε ριζικά τη ζωή πριν από τέσσερις μήνες.

Φέτος, είναι η πρώτη χρονιά που η επιχειρηματίας γιορτάζει τη Γιορτή της Μητέρας και τα συναισθήματα είναι πολλά. Η ίδια νιώθει συγκινημένη, ευτυχισμένη και τυχερή που κρατάει στην αγκαλιά της το μωρό της, τον καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Το πρωί της Κυριακής, λοιπόν, η Ιωάννα Τούνη καλημέρισε τους διαδικτυακούς φίλους της, στέλνοντας ένα ιδιαίτερο μήνυμα.


«Καλημέρα χαρούμενη ημέρα της μητέρας σε όλες τις μανούλες εδώ πέρα, τις συμπεθέρες μου. Μην ξεχάσεις σήμερα να πεις χρόνια πολλά στην μαμά σου, θα σε σκοτώσω κακομοίρα μου, γιατί μου λείπει πολύ η μανούλα μου και φέτος είναι η πρώτη χρονιά που είμαι εγώ μανούλα χάρη στο νουνιτάκι μου. Μανούλες μου, χρόνια πολλά σας αλήθεια», ήταν τα λόγια της Ιωάννας Τούνη.

Διαβάστε ακόμα:

 Μαίρη Συνατσάκη: Κράξιμο στο Twitter μετά τη συνέντευξη στη Μενεγάκη – «Τι κοτσάνα πέταξε 38 χρονών γυναίκα;»

 Ξεσπά ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τη βαθμολογία στην Κύπρο: «Καταδίκασαν τον Ανδρέα Λάμπρου»

 Μαρία Ηλιάκη: Βρήκαν τη σωσία της στη Eurovision – Η αντίδρασή της

Keywords
Τυχαία Θέματα