Jennifer Lopez-Ben Affleck: Νέο έντονο επεισόδιο δημοσίως – Βίντεο με τον καβγά τους στο αυτοκίνητο

12:26 14/5/2023 - Πηγή: InStyle

Άλλη μια έντονη στιγμή εθεάθησαν να έχουν ο Ben Affleck και η Jennifer Lopez, κάτι που πυκνώνει τις φήμες ότι ο ηθοποιός είναι δυστυχισμένος στον γάμο του.

Ήταν νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα όταν λεπτά πριν ποζάρουν για τους φωτογράφους στο κόκκινο χαλί στην πρεμιέρα της νέας ταινίας της Lopez, οι δύο σταρ φάνηκε να έχουν μια έντονη διαφωνία.

Ben Affleck & Jennifer Lopez

argue on the red carpet pic.twitter.com/ZSmSYRKC4D

— Daily Loud (@DailyLoud) May 11, 2023

Λίγο αργότερα βέβαια πόζαραν όλο χαμόγελα και έρωτα για τους φωτογράφους, ενώ στο πάρτι μετά την πρεμιέρα και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αντάλλασσαν γλυκά φιλιά και αγκαλιές.

Love is in the air, as Jennifer Lopez and Ben Affleck arrive together at the Los Angeles premiere of #TheMother pic.twitter.com/D0VG01ZNny

— The Hollywood Reporter (@THR) May 11, 2023

Η στιγμή έντασης, ωστόσο, επανέφερε μνήμες από τα Grammys όπου o Affleck έμοιαζε δυστυχισμένος και η JLo του έκανε παρατήρηση. Οι δυο τους διασκέδασαν τις εντυπώσεις λέγοντας ότι αυτό είναι το “χαρούμενο πρόσωπο” του σταρ και πως όλα είναι τέλεια στον γάμο τους.

Lip reader reveals what was said during the tense exchange between Jennifer Lopez and Ben Affleck that was caught on camera during The Grammys. pic.twitter.com/iWwOGQvMgd

Mike Sington (@MikeSington) February 7, 2023

Επίσης, μέσα στην εβδομάδα κυκλοφόρησε βίντεο όπου δείχνει τον Affleck να χτυπά την πόρτα του αυτοκινήτου σχεδόν στο πρόσωπο της συζύγου του, που μόλις έχει καθίσει στη θέση του συνοδηγού. Ο ίδιος μοιάζει εκνευρισμένος και νευρικός.

Ben Affleck ‘Slams' Car Door Behind His Wife Jennifer Lopez In Viral Video

In a viral video shared on Thursday, American actor, Ben Affleck appeared to slam the car door after his wife, Jennifer Lopez, sat in the passenger seat, eliciting reactions from fans.

Jennifer and Ben… pic.twitter.com/sDmj018LU0

— Punch Newspapers (@MobilePunch) May 12, 2023

Και ενώ τα σύννεφα είναι πυκνά πάνω τους και φαίνεται πως δεν είναι όλα παραμυθένια στη σχέση τους, έρχεται ένα νέο βίντεο που δείχνει το ζευγάρι να έχει μία πολύ έντονη διαφωνία, ενώ είναι σταματημένο στο φανάρι.

Ben Affleck and Jennifer Lopez were caught having yet another tense exchange in public, further fueling speculation that there could be trouble in paradise

Ben sent fans into a frenzy when he appeared to slam the car door with wife Jennifer sat in the passenger seat on Thursday pic.twitter.com/vfY7hWI6dl

— Lilian Chan (@bestgug) May 13, 2023

Οι φωτογραφίες που τράβηξε ένας Ευρωπαίος τουρίστας και τις οποίες εξασφάλισε αποκλειστικά το DailyMail.com δείχνουν τον εμφανώς θυμωμένο Ben, ο οποίος βρισκόταν πίσω από το τιμόνι, να μιλάει στην Jennifer, κουνώντας έντονα τα χέρια. Της μιλά νευριασμένος και σε έντονο ύφος και εκείνη τον κοιτά θυμωμένη και λυπημένη σφίγγοντας τα χείλη.

Το ζευγάρι φαινόταν τόσο απορροφημένο στη συζήτηση, που δεν φαίνεται να αντιλαμβάνεται κανέναν που θα μπορούσε να παρακολουθεί ή να κρυφακούει κοντά του.

Ο τουρίστας, ο οποίος έγινε μάρτυρας της έντονης στιγμής, αφού σταμάτησε δίπλα στο αυτοκίνητό τους, δήλωσε στο DailyMail.com ότι φαινόταν “αρκετά σαφές” από τη γλώσσα του σώματός του ότι ο Ben “ήταν απογοητευμένος ή εκνευρισμένος”, ενώ η Jennifer φαινόταν “δειλή.”

“Υπήρχαν πολλές χειρονομίες, ο Ben κούναγε τα χέρια του πάνω-κάτω και φαινόταν έντονη η στιγμή μεταξύτους”, είπε.

Keywords
Τυχαία Θέματα