Ξεσπά ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τη βαθμολογία στην Κύπρο: «Καταδίκασαν τον Ανδρέα Λάμπρου»

Με αφορμή τον χθεσινοβραδινό τελικό της Eurovision, ο Ανδρέας Μικρούτσικος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» και μίλησε για τη νίκη της Σουηδίας, τη βαθμολογία της Ελλάδας στην Κύπρο αλλά και τους Φιλανδούς που για λίγο δεν βρέθηκαν στην κορυφή.

Ο παρουσιαστής και συνθέτης ξεκίνησε αναφερόμενος στους τέσσερις βαθμούς που έδωσε

η Ελλάδα στον Ανδρέα Λάμπρου και στην Κύπρο, λέγοντας πως ήταν άδικη και θα έπρεπε να είναι τουλάχιστον στην δεκάδα.

«Κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να είναι στη πεντάδα. Ήταν ένα ωραίο αγόρι με φωνάρα με ένα κομμάτι που τα είχε όλα. Όταν από την επιτροπή της Ελλάδας του δίνουν 4, το καταδικάζουν. Σε μία Κύπρο που βγήκε με αέρα.

Είναι άδικο όταν έδωσαν 12 στο Βέλγιο. Εγώ χθες είδα μία εκπομπή να ξεκινάει με τη φράση ‘’Βίκτωρ, το μουσικό σου ταξίδι μόλις αρχίζει’’ αντί να πει ‘’Βίκτωρ, φροντίσαμε να τελειώσει’’», είπε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τη βαθμολογία της ελληνικής επιτροπής.

«Από τα τρία κομμάτια είχα πει πως τρίτο θα είναι το Ισραήλ, δεύτερο ή η Σουηδία ή Φιλανδία. Υπερίσχυσαν οι επιτροπές και βγήκε η Σουηδία. Εγώ έβλεπα στη δεκάδα την Κύπρο και τη Τσεχία. Αλλά αφού η Ελλάδα έδωσε 4 λογικό είναι», τόνισε ο παρουσιαστής για την τελική κατάταξη.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος σχολίασε την αντίδραση της Γαλλίδας τραγουδίστριας που προχώρησε σε απρεπή χειρονομία κατά τη διάρκεια των αποτελεσμάτων. «Ήταν μία καθωσπρέπει ξινή Γαλλίδα», σχολίασε.

Για τον Φιλανδό που κατέλαβε την δεύτερη θέση και έκανε όλη την Ευρώπη να τραγουδάει τους στίχους του, ο Ανδρέας Μικρούτσικος είπε πως το τραγούδι θα γίνει μεγάλη επιτυχία: «Η Loreen κέρδισε ό,τι ήταν να κερδίσει αλλά από εδώ και πέρα θα τραγουδάμε όλοι cha cha cha».

Διαβάστε ακόμα:

 Μαρία Ηλιάκη: Βρήκαν τη σωσία της στη Eurovision – Η αντίδρασή της

 Εριέττα Κούρκουλου: «Είναι αυτές οι μαμάδες που τους χαμογελάω διακριτικά, ελπίζοντας να καταλάβουν ότι προσεύχομαι για εκείνες»

 Συγκλονίζει η Αντιγόνη Πάντα Χάρβα: «Αφαίρεσα τη μήτρα και τις ωοθήκες μου για να αποφύγω το κακό Κ»

Keywords
Τυχαία Θέματα