Αναβάθμισε τη διακόσμηση του σπιτιού με 1 κίνηση- Η Σίσσυ Φειδά μας δείχνει τον τρόπο

Τώρα το καλοκαίρι και ειδικά με τον καύσωνα περνάμε αρκετές ώρες στο σπίτι και θέλουμε να είναι όσο το δυνατόν πιο όμορφο για να απολαμβάνουμε τον ελεύθερο χρόνο μας μέσα σε αυτό.

Η Σίσσυ Φειδά φροντίζει για εμάς και δημιουργεί μια υπέροχη συλλογή με διακοσμητικά κουτιά που θα ομορφύνουν κάθε γωνιά του σπιτιού σου.

Πάμε να δούμε 4 tips που θα ανανεώσουν τον χώρο σου με 1 κίνηση και θα σε βοηθήσουν να δεις τη διακόσμηση του σπιτιού
με άλλο μάτι.

#1. Πρόσθεσε στο γραφείο σου ένα διακοσμητικό κουτί από τη σειρά SISSY FEIDA Luxury Collection

Η αναβάθμιση του γραφείου έχει γίνει big trend στο Τik Tok με χρήστες από όλο τον κόσμο να μας δείχνουν έξυπνα tricks για να ανανεώσουμε το home office.

Εμείς σου έχουμε την τέλεια λύση για να δώσεις μια μικρή luxury πινελιά στο γραφείο σου προσθέτοντας ένα διακοσμητικό κουτί από τη συλλογή Zeus Collection της Σίσσυς Φειδά.

Το μπλε κουτί με υψηλής ποιότητας digital print στο καπάκι, με θέμα τους κεραυνούς, εμπνευσμένο από το αντίστοιχο όπλο του θεού Δια, που συμβολίζει τη δύναμη και την ενέργεια, θα μεταμορφώσει αμέσως τον χώρο σου.

#2. Αναβάθμισε το coffee table εύκολα και γρήγορα

Για να αλλάξεις όψη στο coffee table θα χρειαστείς ένα διακοσμητικό κουτί από τη σειρά Zeus Collection, ένα κερί και μερικά μαρμάρινα coasters για τα καλοκαιρινά κοκτέιλ.

Τόσο απλά και εύκολα μετατρέπεις το τραπέζι του σαλονιού σε ένα πιο luxury και εντυπωσιακό έπιπλο.

#3. Πήγαινε τη διακόσμηση σε άλλο level δίνοντας μια luxury πινελιά στο μπουντουάρ σου

Φτιάξε μια όμορφη γωνιά στο δωμάτιό σου δημιουργώντας ένα μπουντουάρ που θα σε βοηθήσει να χτίζεις το styling της ημέρας.

Το διακοσμητικό κουτί της Σίσσυς Φειδά σε bronze τόνο είναι ό,τι πρέπει για να φυλάς τα κοσμήματά σου με τον πιο όμορφο τρόπο.

#4. Ανανέωσε τον χώρο σου με μερικά όμορφα κεριά και εντυπωσιακές πιατέλες

Θέλεις να προσθέσεις μερικές όμορφες πινελιές και στο υπόλοιπο σπίτι; Μερικά κεριά, καδράκια, μαξιλάρια και πιατέλες από τη συλλογή Zeus Collection της Σίσσυς Φειδά θα αλλάξουν τον χώρο σου άμεσα.

Αυτό που ξεχωρίζω σε αυτή τη συλλογή είναι το πόσο ξεχωριστά είναι τα σχέδια κάθε κομματιού που κάνουν τη διακόσμηση στο σπίτι παιχνιδάκι.

Τα λαμπερά κουτιά της συλλογής ‘Zeus Collection’, αποτελούν μια όμορφη διακοσμητική πρόταση για το coffee table, την κονσόλα, το side table ή το γραφείο σας, δίνοντας χρώμα και ιδιαίτερο στυλ.

Αποτελούν επίσης ένα κομψό, μοντέρνο,  και πρακτικό, τρόπο,  είτε για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας μικροαντικείμενα, όπως κοσμήματα, κάρτες και άλλα, είτε για να τα χρησιμοποιήσετε ως αυτόνομα διακοσμητικά στοιχεία, δίνοντας μια διαφορετική πινελιά στο χώρο σας.

Σε χρώματα bronze και κοραλί, το ασορτί καπάκι στα αντίστοιχα κουτιά, είναι διακοσμημένο με μαύρο ακρυλικό, σε μοτίβο εμπνευσμένο από το σκήπτρο του θεού Δία.

Μπορείς να βρεις όλη τη συλλογή εδώ!

Διαβάστε περισσότερα:

Ένα είναι το πιο δημοφιλές αξεσουάρ της Άνοιξης και η Σίσσυ Φειδά μας δείχνει πώς να το φορέσουμε

All Sheer: Οι διαφάνειες είναι η απόλυτη τάση του καλοκαιριού

Το λευκό tank top που λατρεύουν όλες οι influencers- Shopping Guide με τα best of

Keywords
Τυχαία Θέματα