Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Σε κάποιους κομπλεξικούς που βγάζουν χολή, η απάντησή μου είναι…»

Κάποια αρνητικά σχόλια για εκείνη έφτασαν στα αυτιά της κι εκείνη θέλησε να δώσει την απάντησή της on air.

Ο λόγος για την Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία άστραψε και βρόντηξε στον αέρα του Happy Day, το πρωί της Δευτέρας 6 Μαρτίου.

«Χαμογελάμε γιατί είναι μεταδοτικό… Ήταν τίτλος άλλης εκπομπής, αλλά πρέπει να το πιστέψουμε για να ξεκινήσουμε καλά την εβδομάδα μας. Και ειδικά σε κάτι κομπλεξικούς που μόνο χολή βγάζουν, αυτούς αγνοείστε τους. Είναι η καλύτερη απάντηση.

Ξέρω εγώ τι λέω…», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια στην έναρξη της εκπομπής της και αμέσως έκανε σύνδεση με τον Δήμο Βερύκιο και τον Σπύρο Λάμπρου, από το ραδιόφωνο του Alpha.

Τότε, ο Δήμος Βερύκιος ρώτησε ευθέως την Σταματίνα σε ποιους απευθύνεται, με εκείνη να του απαντά: «Μόλις με ενημέρωσαν για κάποια καλά λόγια που είπαν κάποιοι άνθρωποι. Δεν ασχολούμαι βρε αγάπη μου, δεν ασχολούμαι. Θα στα πω μετά. Δεν θα καταναλώσω τον χρόνο που περιμένει ο κόσμος να ενημερωθεί από τον Δήμο Βερύκιο και τον Σπύρο Λάμπρου για να απαντήσω!».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε ακόμα:

Καλομοίρα: Απέρριψε πρωταγωνιστικό ρόλο που τελικά πήρε η Ζέτα Μακρυπούλια!

H νέα συνταγή του Άκη Πετρετζίκη που «μάγεψε» τον Jamie Oliver!

Πάολα: «Έγινα καταμαύρη στο σολάριουμ για να μοιάζω τσιγγάνα. Το φάγανε όλοι το παραμύθι!»

The post Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Σε κάποιους κομπλεξικούς που βγάζουν χολή, η απάντησή μου είναι…» appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα