Υποφέρεις από αλλεργίες; Δες πως πρέπει να βαφτείς!

Μπορεί η άνοιξη να μας έχει ξεμηαλίσει όμως δεν φέρεται σε όλες μας καλά… πολλές υποφέρουμε από αλλεργίες και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να κυκλοφορούμε με τις ομορφότερες ανοιξιάτικες κοτσίδες, με υπέροχα κραγόν και… κατακκόκινη μύτη και μάτια! Δεν είναι και πολύ όμορφο το θέαμα, σωστά; Επειδή λοιπόν θέλουμε να νιώθεις όμορφη και ας ταλαιπωρείσαι από τις αλλεργίες, έχουμε για εσένα 3 tips για να πεις αντίο στην κόκκινη μύτη ΚΑΙ στα κόκκινα μάτια!

Αρχικά πρέπει να καλύψεις την κοκκινίλα που υπάρχει ήδη γύρω από την μύτη σου και θα

το καταφέρεις με ένα πράσινο concealer. Όπως πλέον ξέρεις, το πράσινο εξουδετερώνει το κόκκινο κι έτσι θα καμουφλάρεις την ζημιά που έχει ήδη δημιουργηθεί. Αγαπημένο μας έιναι το πράσινο από την παλέτα Infallible Total Cover της L’ Oreal paris.

Έπειτα, πρέπει να διασφαλίσεις πως το καμουφλάζ σου θα μείνει ανέπαφο ακόμα και αν ξανασκουπίσεις την μύτη σου (που θα το κάνεις σίγουρα). Για αυτό από πάνω πρέπει να περάσεις λίγη πούδρα και συγκεκριμένα την Super Stay 24h της Maybelline New York που δεν φεύγει ακόμα και αν πέσεις σε πισίνα.

Τέλος, για να κάνεις τα μάτια σου να φαίνοντια λιγότερο κόκκινα μπορείς να βάλεις λίγο λυκό μολύβι στ εσωτερικό τους και να αποφύγεις το βαρύ μακιγιάζ. Εμείς λατρεύουμε το διπλό μολύβι 24/7 Naked Glide-On Double-Ended Eye Pencil της Urban Decay.

Διάβασε ακόμα:

Rainbow! Αυτά τα βερνίκια θα σου φτιάξουν τη διάθεση

Wow! Τα μαλλιά της Cara Delevingne είναι πολύ διαφορετικά!

Η Κυριακή γίνεται πιο διασκεδαστική με το σωστό κραγιόν

The post Υποφέρεις από αλλεργίες; Δες πως πρέπει να βαφτείς! appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα