Σπύρος Μαρτίκας -Survivor All Star: Επέστρεψε στην Ελλάδα μετά την αποχώρησή του -Η θερμή υποδοχή της Βρισηίδας Ανδριώτου (Φωτογραφίες)

Μετά από δώδεκα φορές που τέθηκε στον τάκο, ο Σπύρος Μαρτίκας αποχώρησε τελικά από το «Survivor All Star», δίχως να αναρωτιέται γιατί. Αντιθέτως, έδειξε να είναι πολύ χαρούμενος με το γεγονός πως το κοινό τον κράτησε μέσα στο παιχνίδι τις προηγούμενες έντεκα φορές, αλλά και που θα γυρίσει πίσω στην αγκαλιά των αγαπημένων του ανθρώπων.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος χαμογέλασε στο άκουσμα της απόφασης του κοινού και είπε χαρακτηριστικά:

«Είναι τεράστια η χαρά μετά από 12 φορές πέρσι και 12 φέτος να ακούσω το όνομά μου για αποχώρηση ακριβώς στο ίδιο σημείο. Μεγάλο το ταξίδι, πάλεψα, άντεξα.

Είχα τον κόσμο δίπλα μου 24 φορές. Τελικά, ήρθε η ώρα μου γιατί είναι ένα αγωνιστικό παιχνίδι και αξίζουν να συνεχίσουν οι καλύτεροι. Είναι τεράστια επιτυχία που έφτασε μέχρι αυτή τη θέση, δίπλα σε αυτούς τους ανθρώπους.

Νιώθω τεράστια ευτυχία, το Survivor είναι ένα τεράστιο πανεπιστήμιο που σε μαθαίνει να είσαι καλύτερος. Δεν έχω να πω πολλά, ανυπομονώ να δω τους δικούς μου και να αγκαλιάσω εκείνους που με στήριξαν. Επιστρέφω καλύτερος στην Ελλάδα, κρατώντας αυτό το ταξίδι σαν μια γλυκιά ανάμνηση. Υπολογίζω ότι στην τετράδα θα είναι ο Μπόγδανος, ο Βασάλος, ο Τάκης και ο Πρίαμος. Νικητή θα ήθελα να δω τον Ηλία γιατί του αξίζει».

Νωρίτερα το απόγευμα της Κυριακής 28/5, ο Σπύρος Μαρτίκας επέστρεψε στην Ελλάδα. Στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», μάλιστα, εκτός από τις τηλεοπτικές κάμερες και τους δημοσιογράφους που τον περίμεναν προκειμένου να εξασφαλίσουν πλάνα του κατά την επιστροφή του αλλά και κάποια δήλωση, βρισκόταν και η σύντροφός του, Βρισηίδα Ανδριώτου, η οποία τον περίμενε με ανυπομονησία.

Μάλιστα, όταν ο Σπύρος Μαρτίκας κατέβηκε από το αεροπλάνο και την αντίκρισε, έπαθε σοκ και συγκινήθηκε. Την τρυφερή στιγμή αυτή του ζευγαριού απαθανάτισε και ο φωτογραφικός φακός.

Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

Διαβάστε ακόμα:

Πέγκυ Τρικαλιώτη: Συγκινήθηκε μιλώντας για την κόρη της -«Αν δεν είχε έρθει στη ζωή μας θα προσπαθούσαμε να υιοθετήσουμε»

Σταύρος Σβήγκος: «Πως είναι δυνατόν να έχει μπαμπά και μπαμπά, με ρώτησε ο γιος μου»

Κωνσταντίνος Αργυρός: Η σύντροφός του, Αλεξάνδρα Νίκα στην τελευταία του εμφάνιση στην πίστα (Βίντεο)

Keywords
Τυχαία Θέματα