Πέγκυ Τρικαλιώτη: Συγκινήθηκε μιλώντας για την κόρη της -«Αν δεν είχε έρθει στη ζωή μας θα προσπαθούσαμε να υιοθετήσουμε»

Η Πέγκυ Τρικαλιώτη έχει αποκαλύψει στο παρελθόν πως παρά το γεγονός ότι ο γιατρός της τής είχε ανακοινώσει ότι δε θα μπορέσει να γίνει μητέρα με φυσιολογικό τρόπο, εκείνη λίγους μήνες μετά τα κατάφερε και έφερε στη ζωή την κόρη της.

Η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 28/5 στο πλατό της εκπομπής «Δύο στη 1», όπου αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στο κομμάτι της μητρότητας, ενώ παράλληλα εξομολογήθηκε εξομολογήθηκε πως αν δεν ερχόταν το παιδί της στη ζωή θα προσπαθούσαν με τον σύζυγό της να υιοθετήσουν. Μάλιστα, η Πέγκυ Τρικαλιώτη δεν κατάφερε

να κρύψει την συγκίνησή της μιλώντας για το εν λόγο θέμα.

«Αν δεν είχε έρθει η κόρη μας στη ζωή μας, θεωρώ ότι θα είχα προσπαθήσει με κάποιο τρόπο να αποκτήσω παιδί ή θα υιοθετούσαμε. Αν θέλεις να γίνεις μητέρα μπορείς να γίνει με οποιονδήποτε τρόπο. Αν η ζωή σου τα φέρει έτσι ώστε να μη μπορείς είτε γιατί έχει περάσει ο καιρός, είτε γιατί δε μπορείς, δεν τελειώνει ο κόσμος.

Εγώ περιέγραψα εκείνο το πρώτο τρίμηνο. Ήταν το πρώτο σοκ… Δε θα τελείωνε η ζωή μου, δεν τελειώνει η ζωή κανενός. Δεν ερχόμαστε στη ζωή μόνο για να κάνουμε παιδιά. Μπορούμε να δώσουμε την αγάπη, την τρυφερότητα και τη ζεστασιά μας μέσα από πολλούς τρόπους.

Ο Θανάσης ήταν βράχος δίπλα μου σε όλο αυτό… Είναι σχεδόν συγκινητικός ο τρόπος που υπήρξε και υπάρχει στη ζωή μου. Η μητρότητα δε νομίζω ότι σε αλλάζει, σου βγάζει απλώς και ένα άλλο κομμάτι. Δεν αλλάζεις σαν προσωπικότητα», ανέφερε χαρακτηριστικά η Πέγκυ Τρικαλιώτη.

Διαβάστε ακόμα:

Πάνος Μουζουράκης – Μαριλού Κόζαρη: Οι πρώτες φωτογραφίες του ζευγαριού μια μέρα μετά τον γάμο!

Άννα Πρέλεβιτς: Ο ξέφρενος χορός με τον πατέρα της στο πάρτι του γάμου της με τον Νικήτα Νομικό (Βίντεο)

Ελένη Τσολάκη: Η εκπομπή της διαψεύδει τις κατηγορίες της Σίσσυς Χρηστίδου για «επίθεση» σε ρεπόρτερ της

Keywords
Τυχαία Θέματα