Έλενα Γκρέκου: «Έχω σχέση, αλλά όποιος θέλει μπορεί να με προσεγγίσει και μπορεί και να με κερδίσει»

Μετά από αρκετά χρόνια απουσίας, η Έλενα Γκρέκου επέστρεψε στα μουσικά δρώμενα, αφού ο Νίκος Κοκλώνης της έδωσε την ευκαιρία να συμμετάσχει στον νέο κύκλο του J2US. Ωστόσο, η ίδια δεν κατάφερε να μείνει για πολύ, αφού μαζί με τον παρτενέρ της Περικλή Κονδυλάτο αποχώρησαν από τα πρώτα lives.

Η γνωστή τραγουδίστρια παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής
«Γεια σου» και στον Κωνσταντίνο Αρτσίτα, η οποία -μεταξύ άλλων- αποκάλυψε πως βρίσκεται σε σχέση και είναι ερωτευμένη, αλλά είναι ανοιχτή

στο φλερτ και στην διεκδίκηση.

«Ωραίο θα ήταν να παρουσιάσω μια δική μου εκπομπή, θα ήθελα να ήταν κάτι που να έχει να κάνει με το τραγούδι. Μου έχουν πει ότι μοιάζω με την Ιωάννα Μαλέσκου. Ήταν πολύ δύσκολη περίπτωση ο Περικλής Κονδυλάτος στο J2US, δικαίως φύγαμε. Κάποιες φορές δεν του άρεσε το ντύσιμο.

Ο γιος μου είναι 19 χρονών, τον βλέπω πιο πολύ σαν αδερφό μου, παραμέλησα τη δουλειά μου για να τον μεγαλώσω. Προτίμησα να δουλέψω στην επαρχία από το να εμφανίζομαι σε ένα μεγάλο κέντρο, υποκύπτοντας σε κάτι ανήθικο», είπε αρχικά η Έλενα Γκρέκου.

Και συνέχισε: «Αν θέλει κάποιος, ας με προσεγγίσει. Έχω σχέση, αλλά μπορεί να με προσεγγίσει και μπορεί και να με κερδίσει. Έχω μια σχέση πάρα πολλά χρόνια, είμαι πολύ καλά, αλλά δεν είμαι παντρεμένη».

Διαβάστε ακόμα:

Πάνος Μουζουράκης – Μαριλού Κόζαρη: Οι πρώτες φωτογραφίες του ζευγαριού μια μέρα μετά τον γάμο!

Άννα Πρέλεβιτς: Ο ξέφρενος χορός με τον πατέρα της στο πάρτι του γάμου της με τον Νικήτα Νομικό (Βίντεο)

Ελένη Τσολάκη: Η εκπομπή της διαψεύδει τις κατηγορίες της Σίσσυς Χρηστίδου για «επίθεση» σε ρεπόρτερ της

Keywords
Τυχαία Θέματα