Σμαράγδα Καρύδη: Αυτός είναι ο λόγος που δεν μπορεί να κρύψει την ηλικία της

Η Σμαράγδα Καρύδη παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο You και μίλησε μεταξύ άλλων για τον λόγο που δεν μπορεί να κρύψει την ηλικία της, τους διάσημους συμμαθητές της αλλά και για… τις εξαρτήσεις.

«Και να μην πω την ηλικία μου, τη γράφει το Ίντερνετ. Και όλοι οι συμμαθητές μου είναι πασίγνωστοι, με αποκορύφωμα τον Μαρκουλάκη που όπου πάει λέει πόσων χρόνων είναι κι ότι είμαστε συμμαθητές», δήλωσε και συνέχισε: «Και να μην πω την ηλικία μου, τη γράφει το Ίντερνετ. Και όλοι οι συμμαθητές μου είναι πασίγνωστοι, με αποκορύφωμα τον Μαρκουλάκη που όπου πάει λέει πόσων

χρόνων είναι κι ότι είμαστε συμμαθητές».

Τέλος αναφερομένη στις εξαρτήσεις εξομολογήθηκε: «Η μόνη μου εξάρτηση ήταν το τσιγάρο. Ήμουν μανιώδης καπνίστρια από 15 χρονών. Αλλά το έκοψα το 2008 με έναν τρόπο που τον συστήνω ανεπιφύλακτα. Διάβασα το βιβλίο που λέγεται «Ο εύκολος τρόπος να κόψεις το τσιγάρο»και το έκοψα μετά από μήνες, όταν δεν είχα κάτι καινούργιο επαγγελματικά να με αγχώνει. Και το πήγα μέρα με τη μέρα. Είχα, μάλιστα, αφήσει τα τσιγάρα για έναν χρόνο σε ένα τραπεζάκι κι έλεγα αν αγχωθώ θα καπνίσω, μέχρι που όλο αυτό ήρθε από μόνο του και έσβησε».

Keywords
Τυχαία Θέματα