Ανασκόπηση: 10 + 1 λαμπεροί γάμοι της ελληνικής showbiz το 2017!

Γεμάτο από ευχάριστα γεγονότα ήταν το 2017 καθώς πέρα από τις εγκυμοσύνες – που είναι πολλές – αρκετά ζευγάρια αποφάσισαν να ”σφραγίσουν” τον έρωτά τους ανεβαίνοντας τα σκαλιά της εκκλησίας ή… του δημαρχείου! Γάμοι ”μυστικοί”, ”ανοικτοί”, σε στενό οικογενειακό κύκλο αλλά και υπέρλαμπροι με εκατοντάδες καλεσμένους πραγματοποιήθηκαν το 2017.

Κάνοντας μια ανασκόπηση του έτους θυμηθήκαμε τους όρκους αιώνιας αγάπης των ζευγαριών της ελληνικής showbiz και σας τους παρουσιάζουμε!

Σάκης
Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη

Ήταν Δευτέρα 3 Ιουλίου όταν ο Σάκης με την Κάτια έχοντας στο πλευρό τους τα 4 παιδάκια τους παντρεύτηκαν στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου μέσα στην οικία Βαρδινογιάννη. Μπορεί να άργησαν 13 ολόκληρα χρόνια αλλά το λαμπερό γεγονός χαρακτηρίστηκε από πολλούς ως ο γάμος της δεκαετίας!

”Έκλεψε” τις εντυπώσεις: Η συγκινητική στιγμή που οι νεόνυμφοι χόρεψαν μαζί με τα παιδιά τους!

Δούκισσα Νομικού-Δημήτρης Θεοδωρίδης

Στο γραφικό εκκλησάκι του Αρχάγγελου Μιχαήλ στον Άγιο Ιωάννη της Μυκόνου έδωσε η Δούκισσα και ο Δημήτρης όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης. Ήταν Σάββατο 10 Ιουνίου όταν το ζευγάρι ”καλωσόρισε” το καλοκαίρι του με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο. Ακολούθησε δεξίωση σε γνωστό Beach Bar στον Πάνορμο ενώ νεόνυμφοι και καλεσμένοι το γιόρτασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

”Έκλεψε” τις εντυπώσεις: Το δώρο έκπληξη που είχε ετοιμάσει το ζευγάρι για τους καλεσμένους. Καπελάκια με τη φωτογραφία τους και αστεία στιχάκια!

Ελένη Τσολάκη-Παύλος Πετρουλάκης

Μη αναμενόμενο θα χαρακτήριζε κανείς τον γάμο της γνωστής παρουσιάστριας με τον επιχειρηματία. Το ζευγάρι φρόντισε μέχρι και ένα μήνα πριν να κρατήσει κρυφό το ευχάριστο γεγονός. Ελένη και Παύλος παντρεύτηκαν το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου στο Island και συγκεκριμένα στο παρεκκλήσι του Αγίου Διονυσίου παρουσία λαμπερών προσώπων της εγχώριας showbiz.

”Έκλεψε” τις εντυπώσεις: Ο υπέροχα στολισμένος – με λευκά τριαντάφυλλα – χώρος του Island Residence, όπου στο κέντρο πρωταγωνιστούσε μια φωτεινή επιγραφή Π&Ε (Παύλος και Ελένη).

Αθηνά Οικονομάκου-Φίλιππος Μιχόπουλος

Με ελαφρώς φουσκωμένη κοιλίτσα η όμορφη Αθηνά παντρεύτηκε το Σάββατο 18 Νοεμβρίου με πολιτικό γάμο τον εκλεκτό της καρδιάς της Φίλιππο στη γενέτειρά της, το Γύθειο. Στο πλευρό τους βρέθηκαν πρόσωπα από το πολύ στενό οικογενειακό και φιλικό τους περιβάλλον ενώ όπως αποκάλυψε πρόσφατα σε συνέντευξη στο περιοδικό People, ο γάμος της ήταν ένα ξέφρενο πάρτι! Φανταστείτε τι θα γίνει στον θρησκευτικό το καλοκαίρι…

”Έκλεψε” τις εντυπώσεις: Το ροζ – μαύρο φόρεμα που επέλεξε η Αθηνά, το οποίο και συνδύασε με over the knee μπότες και μια γούνα σε ροζ και γήινες αποχρώσεις.

Κώστας Μπακογιάννης-Σία Κοσιώνη

Το Σάββατο 22 Ιουλίου ο Κώστας Μπακογιάννης και η Σία Κοσιώνη ένωσαν τις ζωές τους ενώπιον θεού και ανθρώπων. Ο γάμος έγινε τελικά στο Καρπενήσι και όχι στην Σαντορίνη, που είχε κανονιστεί. Το μυστήριο του γάμου αλλά και η δεξίωση αποφασίστηκε να γίνουν στο πετρόχτιστο σπίτι της Ντόρας Μπακογιάννη.

”Έκλεψε” τις εντυπώσεις: Το νυφικό παπούτσι Stuart Weirtzman που φορούσε η Σία Κοσιώνη και ανέβασε στο instagram η Χρύσα Τάσιου η οποία επιμελήθηκε το look της!

Γιάννης Βαρδής-Νατάσα Σκαφιδά

Στο αγαπημένο τους νησί τη Λήμνο επέλεξαν να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου ο Γιάννης Βαρδή και η Νατάσα Σκαφιδά. Ο γάμος του ζευγαριού την Παρασκευή 21 Ιουλίου έγινε το talk of the town ενώ αποφάσισαν να βαπτίσουν την ίδια μέρα και την κορούλα τους.

”Έκλεψε” τις εντυπώσεις: Το προσκλητήριο γάμου που είχε πάνω τυπωμένες φωτογραφίες του ζευγαριού και της μικρής Κατερίνας!

Άννα Μπουσδούκου-Σταύρος Ιωαννίδης

Το τρυφερό ειδύλλιο της παρουσιάστριας του ΣΚΑΙ με τον ρεπόρτερ του καναλιού είχε happy end το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου στη μαγευτική Αντίπαρο. Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου έχοντας στο πλευρό του τις οικογένειές τους και λίγους καλούς φίλους και συνεργάτες!

”Έκλεψε” τις εντυπώσεις: Η άφιξη της όμορφης νύφης στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου με… καΐκι!

Σάββας Πούμπουρας-Αρετή Θεοχαρίδη

Το love story τους θυμίζει ταινία με την όμορφη Αρετή να προσπαθεί να του προξενέψει τη φίλη της ενώ λίγα χρόνια μετά καταλήγει η ίδια στην αγκαλιά του. Το Σάββατο 8 Ιουλίου το ζευγάρι παντρεύτηκε κάτω από άκρα μυστικότητα με πολιτικό γάμο στην Πάφο της Κύπρου.

”Έκλεψε” τις εντυπώσεις: Το γεγονός ότι δεν κάλεσαν ούτε… τους γονείς τους!

Ελένη Καρποντίνη-Βασίλης Λιάτσος

Στον προαύλιο χώρο της Αγίας Τριάδος στην Ιπποκράτειο Πολιτεία τελέστηκε το μυστήριο του γάμου της Ελένης Καρποτίνη με τον Βασίλη Λιάτσο την Παρασκευή 16 Ιουνίου. Το ζευγάρι έλαμπε από ευτυχία ενώ λίγη ώρα μετά τη στέψη ακολούθησε η βάπτιση του γιου τους. 200 περίπου καλεσμένοι τους τίμησαν με την παρουσία τους ενώ μετά τα δύο μυστήρια ακολούθησε δεξίωση στο πατρικό του Βασίλη.

”Έκλεψε” τις εντυπώσεις: O στολισμός του χώρου, που επιμελήθηκε προσωπικά η νύφη. Επικρατούσε το λευκό χρώμα, με λευκές κάλες (Calla Lilies) να στολίζουν τις λαμπάδες και τη νυφική ανθοδέσμη!

Χριστίνα Αλούπη-Κωνσταντίνος Κέφαλος

Μπορεί τα τελευταία χρόνια να ζουν στο Λος Αντζέλες παρόλα αυτά φροντίζουν να περνούν τα καλοκαίρια τους στην Ελλάδα! Το ερωτευμένο ζευγάρι αποφάσισε την ιδιαίτερη μέρα του γάμου του να τη ζήσει με την οικογένεια και τους φίλους του στην όμορφη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 7 Ιουλίου λοιπόν έδωσαν όρκους αιώνιας αγάπης ενώ αμέσως μετά τελέστηκε το μυστήριο της βάπτισης του γιου τους.

”Έκλεψε” τις εντυπώσεις: Το δαντελένιο custom made νυφικό που έφερε την υπογραφή της Anastasia Dosi!

Δημήτρης Σκαρμούτσος-Μαριέττα Ντάνα

Μετά από 5 χρόνια σχέσης και την απόκτηση ενός γιου ο Δημήτρης Σκαρμούτσος και η Μαριέττα Ντάνα πήραν την απόφαση να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας στην Αγία Ειρήνη της Κύθνου. Ήταν ίσως το μοναδικό ζευγάρι που παντρεύτηκε ”κάτω από τη μύτη μας” την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου, ενώ το ευχάριστο γεγονός έγινε γνωστό λίγες ημέρες αργότερα!

”Έκλεψε” τις εντυπώσεις: Το γεγονός ότι δεν έχει κυκλοφορήσει ούτε μια φωτογραφία από την σημαντική μέρα του ζευγαριού. Κατάφεραν πραγματικά να την κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας!

Keywords
showbiz, showbiz, beach bar, σία κοσιώνη, δουκισσα, ιουνίου, καλοκαιρι, beach, island, residence, people, ροζ, μυστήριο, instagram, town, σκαι, happy, end, άφιξη, love, κυπρος, ιπποκράτειο, γιου, ελλαδα, θεσσαλονικη, custom, βασιλικος γαμος, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, σταυρος δημας, αθηνα, Καλή Χρονιά, δουκισσα νομικου, instagram, ελενη, μποτες, ιπποκράτειο, βαπτιση, γαμος, γυθειο, κυπρου, νησι, σαντορινη, σκαι, φωτογραφιες, φωτογραφια, ωρα, people, αγκαλια, αρετη, αστεια, άφιξη, γεγονοτα, γεγονος, γεωργιου, γινει, γιου, γονεις, δευτερα, δωρο, ευχαριστο, εγινε, ευτυχια, ειρηνη, ζευγαρια, ιδια, θυμιζει, καρπενησι, λαμπαδες, λευκα, λημνο, μαυρο, μακρια, μυστήριο, ρεπορτερ, μυστηρια, μυτη, νυφη, οικια, οικογενεια, ομορφη, παιδια, παιδακια, πεμπτη, περιβαλλον, υπογραφη, ροζ, πολιτεια, σαββατο, συγκεκριμενα, σία κοσιώνη, σια, σπιτι, χρωμα, κωνσταντινος, ωρες, beach, custom, δημητρης, love, happy, island, ιουνίου, beach bar, κωστας, λευκο, νυφικο, νομικου, παυλος, residence, town, ζευγαρι
Τυχαία Θέματα