«Μαύρες» γιορτές για τον Ματ Ντέιμον

ΚΟΣΜΟΣ«Μαύρες» γιορτές για τον Ματ ΝτέιμονΠέμπτη, Δεκέμβριος 28, 2017 - 21:05

❱❱ Εκτός (;) «Ocean’s 8» λόγω στήριξης στον Γουάινστιν λίγες μόλις μέρες έπειτα από τον χαμό του πατέρα του

Δύσκολα περνάει αυτόν τον καιρό ο Ματ Ντέιμον, καθώς, ενώ βρίσκεται σε φάση πένθους εξαιτίας της απώλειας του πατέρα του, έχει να αντιμετωπίσει και την οργή χιλιάδων ανθρώπων που υπέγραψαν για να απομακρυνθεί από την επερχόμενη ταινία «Ocean’s 8», εξαιτίας της άποψης που διατύπωσε δημόσια για τα σκάνδαλα σεξουαλικής παρενόχλησης.

Ο 47χρονος ηθοποιός έχασε τον πατέρα του στις 14 Δεκεμβρίου από πολλαπλό μυέλωμα, σε ηλικία 74 ετών. Οι γιατροί είχαν διαγνώσει καρκίνο στον Κεντ Τέλφερ Ντέιμον το 2010 και η υγεία του χειροτέρεψε τους τελευταίους μήνες.

Μέσα στις γιορτές άρχισε εν τω μεταξύ και η εκστρατεία που στοχοποιεί τον Ντέιμον και απαιτεί την απομάκρυνσή του από τη θηλυκή βερσιόν της ταινίας «Ocean's Eleven», στην οποία πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων η Σάντρα Μπούλοκ, η Κέιτ Μπλάνσετ και η Αν Χάθαγουεϊ. Ο Ματ Ντέιμον, που υπήρξε στενός φίλος του Χάρβεϊ Γουάινστιν, ενόχλησε δηλώνοντας στο τηλεοπτικό δίκτυο ABC ότι υπάρχει «ένα ευρύ φάσμα συμπεριφορών» που πρέπει να διαχωριστούν. «Υπάρχει διαφορά μεταξύ του να ακουμπάς κάποιον στα οπίσθια και του βιασμού ή της αποπλάνησης παιδιού» είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι στο Χόλιγουντ υπάρχουν πολλοί άντρες που φέρονται σωστά. «Αυτή η συμπεριφορά δεν είναι επιτρεπτή, είναι απλώς χυδαία» γράφουν οι δημιουργοί της εκστρατείας στην ιστοσελίδα Care2 Petition, κατηγορώντας τον Ντέιμον ότι «όχι μόνο αγνόησε, αλλά επέτρεψε την ανάρμοστη συμπεριφορά του φίλου του Χάρβεϊ Γουάινστιν». Συνολικά έχουν συλλεχθεί πάνω από 28.000 υπογραφές για την απομάκρυνσή του από την ταινία, ενώ μόλις 15 άτομα επέλεξαν να τον στηρίξουν.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα