Σάκης Ρουβάς- Κάτια Ζυγούλη: Έφυγαν μαζί για Νέα Υόρκη

Στη Νέα Υόρκη θα περάσουν την εβδομάδα που ξεκίνησε ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη. Το ζευγάρι αναχώρησε χθες για την πρωτεύουσα του κόσμου με αφορμή το 5ο Ετήσιό Δείπνο (5th Annual Gala) που διοργανώνει η οργάνωση Ελληνική Πρωτοβουλία (The Hellenic Initiative, THI). Ο Έλληνας καλλιτέχνης είναι επίσημος προσκεκλημένος της βραδιάς που θα συγκεντρώσει τα μεγαλύτερα ονόματα

του επιχειρηματικού κόσμου της ομογένειες και όχι μόνο.

Κατά τη διάρκειά του Gala θα βραβευτεί για το φιλανθρωπικό της έργο και για τον ηγετικό της ρόλο στον Σύλλογο «ΕΛΠΙΔΑ» η κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη. Η πρόεδρος της ΕΛΠΙΔΑΣ και Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UNESCO είχε βραβευτεί πριν από δύο χρόνια και από το Ίδρυμα «Robert F. Kennedy Human Rights».

Η βράβευση θα λάβει χώρα στην μεγάλη αίθουσα του ξενοδοχείου Χίλτον και όπως και τα προηγούμενα χρόνια αναμένεται να είναι «sold out».
Την παρουσίαση της εκδήλωσης έχει αναλάβει ο κορυφαίος καλλιτέχνης Σάκης Ρουβάς, ο οποίος είναι ο «Αγγελιοφόρος» του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» και του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ». Επίσης, θα κορυφώσει και το καλλιτεχνικό σκέλος του Gala.
Keywords
Τυχαία Θέματα