Παντρεύεται ο Ronaldo – Δείτε το πανάκριβο μονόπετρο που πήρε στην καλή του

Κι όμως ο άσσος των γηπέδων Κριστιάνο Ρονάλντο πήρε τη μεγάλη απόφαση και το καλοκαίρι του 2018 θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του Τζορτζίνα Ροντρίγκεθ, σύμφωνα με δημοσιεύματα Ισπανικών Μέσων.

Η εντυπωσιακή Τζορτζίνα, μάλιστα, φοράει ήδη το μονόπετρο που της πήρε δώρο ο ποδοσφαιριστής.Μάλιστα υπάρχει και φωτογραφία με το πανάκριβο διαμάντι, καθώς ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε να το φοράει στο πρόσφατο ταξίδι τους στη Λισαβόνα, όπου παρακολουθήσαν παιχνίδι της Σπόρτινγκ.

«Διάλεξε,

όποιο δαχτυλίδι θέλεις. Μην κοιτάξεις καν τιμή. Πες ποιο σου αρέσει και θα σου το πάρω» ήταν τα λόγια του ποδοσφαιριστή. Τα δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα αναφέρουν πως το δαχτυλίδι κόστισε 265.000 ευρώ, ενώ η διάμετρος του διαμαντιού είναι 12 mm.

Η 21χρονη Ισπανίδα, που εργάζεται στον κόσμο της μόδας, γνώρισε τον Κριστιάνο σε πάρτι των Dolce & Gabbana στην Μαδρίτη. Η Τζορτζίνα κατάγεται από το χειμερινό θέρετρο της Χάκα, που είναι μόνον λίγες ώρες μακριά από την Μαδρίτη. Στα 4 της ασχολήθηκε με τον χορό, ενώ όταν τελείωσε το σχολείο μετακόμισε στο Λονδίνο για να ασχοληθεί με την μόδα, αλλά και να “δουλέψει” τα Αγγλικά της. Επιστρέφοντας από την Αγγλική πρωτεύουσα, μετακόμισε στην Μαδρίτη για να κυνηγήσει την καριέρα της στο μόντελινγκ, δουλεύοντας παράλληλα και στο κατάστημα της Gucci το Νοέμβριο.

Keywords
Τυχαία Θέματα