Αποφάσισες να πάρεις διαζύγιο; Πριν το οριστικοποιήσεις κάνε ΑΥΤΑ!

Νιώθεις πως εσύ και ο σύντροφός σου δεν έχετε πλέον σημάδια επικοινωνίας; Δοκιμάσατε διάφορους τρόπους για να σώσετε τη σχέση σας αλλά δεν τα καταφέρατε; Αν θέλετε και οι δύο να κάνετε μια τελευταία προσπάθεια δοκιμάστε τα παρακάτω 10 τρικς.

#1. Αποδράστε εντελώς από την καθημερινότητα
Ένα ταξίδι ίσως είναι μια καλή αρχή! Κάντε ένα ταξίδι που θα θέλατε να έχετε κάνει μαζί. Μην αγχωθείτε αν δεν σας βγει κάτι το ερωτικό κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Αποφασίστε απλά να περάσετε όμορφες στιγμές έστω και σαν φίλοι. Χαλαρώστε και απολαύστε ο ένας την παρέα του άλλου αποφεύγοντας τσακωμούς

και εντάσεις.

#2. Αναπολήστε το κοινό σας παρελθόν
Δείτε βίντεο από τον γάμο σας, συζητήστε για αστεία σκηνικά που έχετε ζήσει ως ζευγάρι, δείτε παλιές σας φωτογραφίες από τότε που ήσασταν full ερωτευμένοι!

#3. Παραδέξου τα λάθη σου
Κάτσε λίγο μόνη με τον εαυτό σου και βρες όλα εκείνα τα σημεία που θεωρείς (αντικειμενικά) ότι έχεις φταίξει. Ζήτα συγνώμη και πες του αν θέλει να κάνει και αυτός το ίδιο σκεπτόμενος όλα αυτά που θεωρεί πως έχουν βλάψει τη σχέση σας.

#4. Μην σταματάτε το σεξ
Η ζεστασιά που νιώθεις για το άτομο με το οποίο κάνεις σεξ, μπορεί εύκολα να χαθεί αν σταματήσεις να προσπαθείς να κάνεις σεξ. Αρχικά ίσως χρειαστεί να προσποιήστε και οι δύο. Στην πορεία θα σας βγει πιο εύκολα!

#5. Κάντε θεραπεία
Είτε μόνη σου είτε με τον σύντροφό σου, η θεραπεία με έναν ψυχαναλυτή θα σας βοηθήσει πολύ. Δοκίμασέ το!

Keywords
Τυχαία Θέματα