Ρούλα Βροχοπούλου: «Πρόσβαλα το παιδί μου με αυτά που έκανα»

Μπορεί κάποια στιγμή στο παρελθόν η Ρούλα Βροχοπούλου να βρισκόταν στην επικαιρότητα και να είχε απασχολήσει έντονα τις ψυχαγωγικές εκπομπές λόγω του γάμου της -αλλά και του χωρισμού- με τον κατά 29 χρόνια νεότερό της, Φραν, όμως αργότερα αποφάσισε να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας και να ζήσει ήρεμα τη ζωή της μακριά απ’ όλους και απ’ όλα.

Σήμερα η Ρούλα Βροχοπούλου είναι πιο καλά από ποτέ και παραχώρησε μια σπάνια εξομολογητική συνέντευξη στην εφημερίδα OnTime και τη Σάσα Σταμάτη,

όπου -μεταξύ άλλων- μίλησε για το παρελθόν με τον πρώην σύζυγό της αλλά και το πόσο κακό έκανε όλη αυτή η ιστορία στις σχέσεις της με τον γιο της.

Όσα είπε η Ρούλα Βροχοπούλου στη συνέντευξή της

«Αποκαταστάθηκαν πλήρως οι σχέσεις με τον γιο μου, με συγχώρησε. Δουλεύει στις γαλλικές Άλπεις σεζόν ως σεφ και τον χειμώνα κάνει μεταπτυχιακό στα αρχαία ελληνικά στο πανεπιστήμιο της Γκρενόμπλ για καθηγητής. Θα τα παρατήσει όλα αυτά, γιατί είναι ένα κοπιαστικό επάγγελμα. Αν μη τι άλλο, είναι κρίμα να ασχοληθεί με την κουζίνα, είναι σκλαβιά. Όσοι είναι σεφ τους βγάζω το καπέλο, είναι ήρωες», αποκάλυψε αρχικά η Ρούλα Βροχοπούλου.

Έχεις μετανιώσει για όσα συνέβησαν με τον Φραν;

Έχω μετανιώσει, δεν έπρεπε να προσβάλω το παιδί μου κάνοντας αυτόν τον γάμο με έναν άντρα κατά 29 χρόνια νεότερο και να βγαίνω στις τηλεοράσεις και να εκθέτω τον εαυτό μου και τον γιο μου. Δεν έμαθα από αυτό το μάθημα και το μάθημα ήταν ότι με εγκατέλειψε το παιδί μου.

Ολοκληρωτική συγχώρεση δεν έχω λάβει ακόμα. Ευελπιστώ και προσεύχομαι στον Θεό να μπορέσω να κάνω τον γιο μου χαρούμενο και ευτυχισμένο έστω και τώρα. Ποτέ δεν είναι αργά. Ελπίζω στη συγχώρεση του παιδιού μου για τις πράξεις που τέλεσα κατά το παρελθόν. Τον πρόσβαλα, τον πλήγωσα τελώντας αυτόν τον γάμο.

Διαβάστε ακόμα:

Μαρία Μενούνος: Ξετρελαμένη με την δύο μηνών κόρη της! Η νέα τρυφερή φωτογραφία που δημοσίευσε

Ελισάβετ Μουτάφη: «Όσοι παίξαμε σε αυτή τη σειρά είπαμε με ένα στόμα: “ποτέ ξανά τέτοιες θηριωδίες!”»

Παναγιώτα Βλαντή: «Έκανα κατάψυξη ωαρίων όταν μου μίλησαν για…»

Keywords
Τυχαία Θέματα