Μιχάλης Ζαμπίδης: Χορεύει αγκαλιά με την κόρη του στις διακοπές τους -Βίντεο

O Μιχάλης Ζαμπίδης και η Μαρία Καρολίνα Ντάσιου έγιναν για πρώτη φορά γονείς την περασμένη χρονιά! Συγκεκριμένα, τα δίδυμα κοριτσάκια ήρθαν στον κόσμο τον Μάιο του 2022 και αλλάξαν ριζικά τη ζωή του αθλητή του κικ μποξ και της συζύγου του.

«Αν έβαζαν μια κάμερα στο σπίτι μου,  θα με έβλεπαν να γίνομαι αλοιφή για τις κόρες μου. Είναι εξαιρετικό γιατί κάθε μέρα βλέπω διαφορετικές συμπεριφορές. Αυτό που μου αρέσει πολύ και θέλω να είναι έτσι, είναι το να χαμογελάνε πολύ.

Αδυναμία έχουν σε εμένα ξεκάθαρα. Εγώ κάθε φορά που τις ακούω να κλαίνε ή κάτι αμέσως τις παίρνω

να παίξουμε γιατί θέλω να χαμογελάνε, μου αρέσει να τις βλέπω έτσι.

Όταν τις είδα, ήταν ένα μεγάλο κίνητρο για να είμαι σε καλή κατάσταση, να είμαι εκεί, να είμαι υγιές πρότυπο και εννοείται ότι θα κάνουν και τις θητείες τους στο kick boxing, γιατί αν χρειαστεί θα ήθελα να είναι “επικίνδυνες”», είχε δηλώσει ο Μιχάλης Ζαμπίδης στην εκπομπή «Πρω1νό» , λίγους μήνες μετά τη γέννηση των κοριτσιών του.

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης χορεύει αγκαλιά με την κόρη του

Οι δυο γονείς απολαμβάνουν μαζί με τις κόρες τους τις τελευταίες ημέρες των καλοκαιρινών διακοπών τους, με τον γνωστό αθλητή να μοιράζεται με τους followers τους στο Instagram όμορφες οικογενειακές στιγμές.

Χτες, Δευτέρα 21/8, ο Μιχάλης Ζαμπίδης δημοσίευσε στο προφίλ ένα απολαυστικό βίντεο, στο οποίο τον βλέπουμε να χορεύει αγκαλιά με μια από τις μικρές.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Iron Mike Zambidis (@ironmikezambidisofficial)

«Ο ωραιότερος χορός», έγραψε ο αθλητής στη λεζάντα του post.

Η ανάρτηση του Μιχάλη Ζαμπίδη ενθουσίασε τους followers του και μέσα σε λίγες ώρες κατάφερε να συγκεντρώσει αμέτρητα likes και σχόλια.

Διαβάστε επίσης:

«Λόγω του ότι υπήρξα παχύσαρκο παιδί, δεν με έπαιρναν ως κατασκηνωτή»

Υβόννη Μπόσνιακ -Αντώνης Ρέμος: Αγκαλιά με την κόρη τους στις διακοπές τους -Φωτογραφία

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Ξεσπά κατά της Σοφίας Βογιατζάκη -«Βγαίνει η συγκεκριμένη και στηρίζει έναν άνθρωπο που ασκεί βία»

Keywords
Τυχαία Θέματα