Κατερίνα Δαλάκα: Η έκπληξη – υπερπαραγωγή για τα 31α της γενέθλια -Βίντεο

Τα γενέθλιά της είχε η Κατερίνα Δαλάκα στις 20 Αυγούστου. Η γνωστή αθλήτρια και πρώην νικήτρια του «Survivor» έκλεισε τα 31 της χρόνια και νιώθει ευλογημένη που έχει καταφέρει τόσα πολλά μέχρι τώρα στη ζωή της.

Την ξεχωριστή ημέρα των γενεθλίων της, η Κατερίνα Δαλάκα αποφάσισε να γιορτάσει με φίλους και συγγενείς, σε ένα νυχτερινό κέντρο. Μάλιστα, τα αγαπημένα της πρόσωπα έκαναν την βραδιά αυτή να μοιάζει μαγική, αφού της ετοοίμασαν μια έκπληξη – υπερπαραγωγή.

Τα ξεχωριστά γενέθλια και η ανάρτηση της Κατερίνας Δαλάκα

Συγκεκριμένα, την ώρα

που η εορτάζουσα διασκέδαζε στο μαγαζί με τους κοντινούς της ανθρώπους, είδε ξαφνικά δεκάδες πυροτεχνήματα στον ουρανό αλλά και μια εντυπωσιακή τούρτα να έρχεται προς τα εκείνη.

Η Κατερίνα Δαλάκα έκανε μια σχετική ανάρτηση από τα γενέθλιά της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας ένα βίντεο από την μαγική βραδιά, στο οποίο δείχνει πιο χαρούμενη από ποτέ μετά τον χωρισμό της από τον Δημήτρη Φιντιρίκο.

«Από τα ωραιότερα γενέθλια της ζωής μου. Σας ευχαριστώ για τις υπέροχες ευχές. Εύχομαι να έχετε αληθινούς ανθρώπους δίπλα σας. love you all», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της δημοσίευσής της.

Δείτε παρακάτω τη σχετική της ανάρτηση:

View this post on Instagram

A post shared by Κατερίνα Δαλάκα (@katerina_dalaka)

Διαβάστε ακόμα:

Μαρία Μενούνος: Ξετρελαμένη με την δύο μηνών κόρη της! Η νέα τρυφερή φωτογραφία που δημοσίευσε

Ελισάβετ Μουτάφη: «Όσοι παίξαμε σε αυτή τη σειρά είπαμε με ένα στόμα: “ποτέ ξανά τέτοιες θηριωδίες!”»

Παναγιώτα Βλαντή: «Έκανα κατάψυξη ωαρίων όταν μου μίλησαν για…»

Keywords
Τυχαία Θέματα