Προβλέψεις Τρίτη 30 Μαίου

Τι λένε τα ζώδια για τη σημερινή μέρα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Αυτές τις μέρες θα χρειαστεί να συμπαρασταθείτε σε ένα δικό σας άνθρωπο που περνάει μια περίεργη φάση, αλλά αυτή η επαφή θα δέσει ακόμα περισσότερο τη μεταξύ σας σχέση και θα σας ανταμείψει ψυχολογικά. Εργασιακά θα έρθουν ευχάριστες εξελίξεις, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα χρειαστεί να δουλέψετε σκληρά.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Η

ιστορία επαναλαμβάνεται και βρίσκεστε μπροστά σε ένα περίεργο deja vu που σας κάνει να αναθεωρήσετε κάποια πράγματα για τις εκτιμήσεις που κάνετε για τους ανθρώπους. Να θυμάστε πως κάθε εμπόδιο για καλό, όμως, και πως κάθε πάθημα γίνεται μάθημα.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Κάποιοι δικοί σας άνθρωποι είναι απογοητευμένοι μαζί σας –από τη συμπεριφορά σας, κάτι που κάνατε ή και δεν κάνατε. Προσπαθήστε να αναθεωρήσετε τις προτεραιότητές σας γιατί έχετε πέσει με τα μούτρα στο κυνήγι επαγγελματικών και οικονομικών στόχων και χάνετε την ουσία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Μια δυσκολία που αφορά στη δουλειά σας ή σε συνεργασίες σας, σας έχει προβληματίσει και σας κάνει να θέλετε να βρείτε μια λύση που σας φαίνεται ουσιαστική και άμεση. Για εσάς είναι προτεραιότητα να κινείστε σε ένα δημιουργικό εργασιακό περιβάλλον χωρίς παρασκηνιακές ενέργειες. Ξεκαθαρίστε τη θέση σας, χωρίς να γίνετε εριστικοί.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Μια επιτυχία σας κάνει να νιώσετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και σας βοηθά να διεκδικήσετε τον επόμενο στόχο σας με νέο αέρα. Το σημαντικό είναι να βρείτε και αξιόπιστους συμμάχους και όχι απλά ανθρώπους που θέλουν να επωφεληθούν από εσάς και εκμεταλλεύονται καταστάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Κάποιοι από εσάς τις τελευταίες ημέρες βρέθηκαν στο στόχαστρο. Το ευχάριστο είναι πως η μεθοδικότητά σας και ο τρόπος που χειρίζεστε τις καταστάσεις καταφέρνει να σας γλιτώσει από κακοτοπιές και να αποδείξει το δίκιο σας όταν χρειάζεται. Συνεχίστε έτσι.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Αν κάποιοι από εσάς είχατε κάποιο νομικό θέμα σε εκκρεμότητα, σήμερα υπάρχουν πολλές πιθανότητες να οδηγηθείτε σε μια λύση που σας ικανοποιεί. Μην επηρεαστείτε από τρίτους για ζητήματα σοβαρά για τα οποία είναι καλό να έχετε προσωπική άποψη και καθαρή εικόνα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Κάποιοι άνθρωποι σας έχουν απογοητεύσει γιατί αισθάνεστε πως δεν είναι τόσο έμπιστοι όσο νομίζατε. Το ξεσκαρτάρισμα σε σχέσεις επιφανειακές θα είναι μέσα στο πρόγραμμα αυτές τις ημέρες. Εργασιακά βρίσκεστε σε μια μεταβατική φάση γιατί θα πρέπει να πάρετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις για το επόμενο βήμα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Τους τελευταίους μήνες ζείτε ένα σκοτσέζικο ντους που δεν έχει σταματημό. Ο μόνος τρόπος για να βγείτε από μια κατάσταση που παίζει μπρα ντε φερ με την ψυχολογία σας είναι να πατήσετε γερά στα πόδια σας και να πάρετε τις αποφάσεις σας, στηριζόμενοι μόνο στον εαυτό σας και τις δυνάμεις σας. Όταν έχετε αυτοπεποίθηση και στόχο μπορείτε να κάνετε θαύματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12- 19/1)
Μια ένταση στο οικογενειακό σας περιβάλλον σας έχει αναστατώσει και σας έχει κάνει να χάσετε το ζεν σας. Καλοί φίλοι θα είναι στο πλευρό σας και θα σας δώσουν τις κατάλληλες συμβουλές για να ανακτήσετε την ψυχραιμία σας. Σε κάποιους από εσάς θα προκύψει μια ευκαιρία για απόδραση με καλή παρέα, αξιοποιήστε την καταλλήλως.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Θέλετε να κάνετε κάποιες κρίσιμες αλλαγές στην καθημερινότητά σας και καλείστε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Μην κάνετε τίποτα βιαστικά και χωρίς να έχετε υπολογίσει όλες τις παραμέτρους. Για κάποιους από εσάς, οι επόμενες ημέρες θα φέρουν ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Μην παρασυρθείτε από τον ενθουσιασμό γιατί κάτι που στην αρχή μπορεί να φαντάζει συναρπαστικό στα μάτια σας, μπορεί τελικά να είναι απλά μια… φούσκα. Επειδή οι μέρες ευνοούν καταστάσεις παραπλανητικές, φανείτε προσεκτικοί και συγκροτημένοι.

Καλημέρα!

The post Προβλέψεις Τρίτη 30 Μαίου appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα