Έξυπνες ερωτήσεις που μπορείς να του κάνεις για να δεις αν έχει σκοπό να σε…παντρευτεί!

Νιώθεις έτοιμη να παντρευτείς αλλά δεν είσαι σίγουρη αν ο σύντροφός σου νιώθει έτσι ακριβώς και αυτός; Τότε ξεκίνα να του κάνεις τις παρακάτω ερωτήσεις και θα καταλάβεις πάνω κάτω τι έχει στο μυαλό του.

#1. Θα αγόραζες ποτέ σπίτι;
Με αυτή την ερώτηση, και την απάντησή του, θα καταλάβεις τι σχέση έχει ο σύντροφός σου με τις μεγάλες αποφάσεις, όπως αυτή που αφορά την αγορά ενός σπιτιού.

#2. Πώς ήταν ο γάμος του αδερφού σου/της αδερφής σου;
Αν ο καλός σου έχει αδέρφια που έχουν παντρευτεί μπορεί να βγάλεις λαβράκι από την απάντησή του στην παραπάνω ερώτηση. Του φάνηκε ωραίος

γάμος; Του φάνηκε χαζή η όλη φάση;

#3. Πώς βλέπεις τον εαυτό σου σε 5 χρόνια;
Τι θέλει να κάνει ο σύντροφός σου σε 5 χρόνια; Είσαι μέσα στα πλάνα του; Με αυτή την απλή ερωτησούλα θα μάθεις!

#4. Γιατί θεωρείς ότι την απάτησε;
Την επόμενη φορά που θα δείτε μια ταινία που ο άνδρας απατάει τη γυναίκα, κάν’του αυτή την ερώτηση. Η απάντησή του θα δείξει πολλά.

#5. Πώς γνωρίστηκαν οι γονείς σου;
Αν ξέρει την ιστορία τους πάρ’το σαν καλό σημάδι. Αν δεν έχει ιδέα και ούτε που τον νοιάζει…ίσως δείχνει πως δεν είναι ακόμα έτοιμος για γάμο.

#6. Θα με βοηθήσεις να κάνω babysit στην ανιψιά μου;
Αυτή η απάντηση που θα σου δώσει είναι πολύ σημαντική γιατί θα δείξει τη σχέση που έχει με τα παιδιά. Φυσικά, μεγάλο ρόλο θα παίξει και η συμπεριφορά του απέναντι στην ανιψιά σου.

#7. Τι θα μπορούσε να σε κάνει ευτυχισμένο στη ζωή σου;
Πολύ σημαντική ερώτηση που η απάντησή της θα δείξει πολλά.

The post Έξυπνες ερωτήσεις που μπορείς να του κάνεις για να δεις αν έχει σκοπό να σε…παντρευτεί! appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα