Προβλέψεις Τετάρτη 10 Μαίου

Τι λένε τα ζώδια για τη σημερινή μέρα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Η δημιουργικότητα και η εκφραστικότητά σας ευνοούνται και μαζί έρχεται και η εφευρετικότητα ώστε να βρείτε νέες διεξόδους σε καταστάσεις που είχαν μπλοκάρει και δεν οδηγούσαν πουθενά. Θα γίνουν συζητήσεις μέσα από τις οποίες θα βρείτε ιδιαίτερα ευνοϊκές για εσάς λύσεις.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Η σελήνη στον Σκορπιό θα φέρει ανακατατάξεις και ξεκαθαρίσματα τόσο στην προσωπική σου ζωή και τη σχέση σου (αν είσαι

δεσμευμένος) όσο και σε φιλίες. Μην σε τρομάξει αν η κατάσταση μοιάζει να αποσταθεροποιείται γιατί προσωρινά θα υπάρξει αναμπουμπούλα, αλλά στη συνέχεια οι νέες ισορροπίες θα είναι σύμμαχος με την ευτυχία σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Έχετε βάλει ένα συγκεκριμένο στόχο και πλέον όλα σας τα βήματα οργανώνονται έτσι ώστε να οδηγηθείτε σε αυτόν. Μην πτοηθείτε από μικρές καθυστερήσεις ή αναβολές, που θα είναι μέσα στο πρόγραμμα, αυτό θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε και περισσότερους συμμάχους στην πορεία σας που θα σας βοηθήσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Μην σας πιάνει η γκρίνια, μην μουρμουράτε χωρίς λόγο και μην ξεσπάτε τα νεύρα σας από τις πιέσεις της καθημερινότητας ή της δουλειάς στο σύντροφό σας που δεν φταίει σε τίποτα. Όσο πιο ήρεμοι και συγκροτημένοι είστε τόσο καλύτερα θα εξελιχθούν κάποιες επιδιώξεις σας.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Μια θετική εξέλιξη που αφορά σε ένα οικονομικό σας ζήτημα έρχεται και επηρεάζει ευχάριστα όλη την ημέρα και τη διάθεσή σας. Παρόλα αυτά ακόμα κι αν παίρνετε μια ανάσα ανακούφισης προσπαθήστε να μην κάνετε ανούσιες σπατάλες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Μια διένεξη ή ένταση που είχατε με φίλο ή συνεργάτη αποδεικνύεται πως ήταν εντελώς της στιγμής ενώ εσείς στο μυαλό σας είχατε κάνει μια σειρά από… σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Αποδεικνύεται πως κάποιες φορές δεν υπάρχει κανένα σκοτεινό παρασκήνιο όπως νομίζετε, αφήστε τα σενάρια συνωμοσίας.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Αν νιώθετε πως κάπου έχετε κάνει ένα λάθος ή έχετε φερθεί άδικα σε κάποιον άνθρωπο, μπορείτε να το πάρετε πίσω, με πράξεις πάνω από όλα και λιγότερο με λόγια. Ειδικά αν νιώθετε άβολα να ανοίξετε κουβέντες δείξτε με τον τρόπο σας πως έχετε μετανιώσει –σε μια σχέση ζωής αυτό θα εκτιμηθεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Οι πιέσεις στη δουλειά και η οικονομική ανασφάλεια είναι κάτι που «κουβαλάτε» και στο σπίτι και στις παρέες σας και αυτό έχει δημιουργήσει μια ανησυχία στους δικούς σας ανθρώπους, που σας βλέπουν να κλείνεστε στον εαυτό σας. Συζητήστε αυτά που σας προβληματίζουν και ζητήστε τη γνώμη ανθρώπων που σας αγαπούν και εκτιμάτε. Αυτό θα σας βοηθήσει στο να βρείτε λύσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Η αισιοδοξία σας και η θετική αντιμετώπιση της ζωής σας χαρακτηρίζει έτσι κι αλλιώς, αλλά σήμερα η σύνοδος Ερμή-Ουρανού κάνει και την τύχη να σας χαμογελάσει διάπλατα φέρνοντας λύσεις σε προβλήματα που όλη την εβδομάδα αυτή σας έχουν ταλαιπωρήσει, αλλά ανοίγονται και μια νέα προοπτική για το μέλλον, εξαιρετικά ενδιαφέρουσα. Η προσωπική σας ζωή γίνεται επίσης πιο… πικάντικη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12- 19/1)
Για να καταφέρετε να αντεπεξέλθετε στις απαιτήσεις της ημέρας πρέπει να γίνετε πιο εφευρετικοί και να μάθετε να ελίσσεστε. Η ερωτική ζωή μπαίνει και αυτή στο προσκήνιο καθώς ένας άνθρωπος μοιάζει να μπαίνει πιο δυναμικά στην καθημερινότητά σας διεκδικώντας την προσοχή και το χρόνο σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Κάποιες εξελίξεις που περιμένεις εδώ και καιρό και αφορούν τόσο στα προσωπικά όσο και στα επαγγελματικά σου πυροδοτούνται με τη σελήνη στο Σκορπιό, μάλιστα προς όφελός σου. Πρόσεξε πολύ καλά τις διαπραγματεύσεις σου για να βγεις ωφελημένος και σε πλεονεκτική θέση.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Η μέρα ίσως σας οδηγήσει στο να πάρετε αποφάσεις για πιο μόνιμες αλλαγές στην καθημερινότητά σας. Μην κάνετε όμως τίποτα παρορμητικά, ζυγίστε προσεκτικά τα υπέρ και τα κατά και συμβουλευτείτε κοντινούς σας ανθρώπους που μπορεί να σας επισημάνουν κάποια πράγματα που εσείς δεν έχετε σκεφτεί και τελικά σας είναι σημαντικά.

Καλημέρα!

The post Προβλέψεις Τετάρτη 10 Μαίου appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα